5.990 Ft
Hadtörténeti Múzeum esküvő

GREENERY ASZTALDÍSZ

Gyönyörű, élethű, öröknövény greenery asztaldísz. Prémium alapanyagokból készült, kör alakú kompozíció. Domináns sötétzöld és hamvas (eukaliptusz) színekkel. A greenery asztaldísz olyan alternatíva, ami tökéletes helyettesítője az élőnövényekből készült greenery növény dekorációnak az extrém árnövekedés és drasztikus áringadozások közepette. Stabilitást, kiszámíthatóságot nyújt számodra a jelen bizonytalan helyzetben. De ha szeretnéd, élő zöldekkel és virágokkal is megtűzheted pluszban, ha még dúsabb, színesebb kompozícióra vágynál. Elképesztően látványossá tesz minden asztalt! De természetesen nem csak esküvői dekorációhoz használhatod, hanem bármilyen más jeles alkalomra is pl. szülinap, névnap, lánybúcsú, babaváró, ünnepek (karácsony, húsvét), stb.

MÉRET:

40 cm külső átmérő, 23 cm belső átmérő (belülre kerülhetnek pl. mécsesek és gyertyák)

SZÍN:

hamvas- és sötétzöld (greenery)

greenery asztaldísz

BÉRLETI DÍJ

Az aktuális bérleti díjakat az oldal alján lévő megrendelő űrlapon találod. Sőt, számláinkra NEM kerül ÁFA felszámításra! Nálunk nincs minimális bérlési mennyiség sem, akár 1 db-ot is kérhetsz! A bérleti díj az egyéb dekorációt (pl. virág) nem tartalmaz.

SZÁLLÍTÁS

EGÉSZ Magyarország területén. Az aktuális szállítási díjakat megtalálod az oldal alján lévő megrendelő űrlapon.

  • GLS házhozszállítás: a szállítási idő kb. 1 munkanap a csomag futár általi felvételétől számítva, azonban a GLS leterheltségétől függően a szállítási idő növekedhet.
  • MPL házhozszállítás: a szállítási idő és díj egyedileg kerül meghatározásra a MPL aktuális információi alapján.

FIZETÉS

Utalás, ami egyszerű, villámgyors és a legbiztonságosabb számodra! Utalásod néhány percen belül meg is érkezik hozzánk, este és hétvégén is, úgyhogy nálunk non stop bérelhetsz!

KAUCIÓ

A bérelt dekorációkért teljes felelősséggel tartozol, az azokban keletkezett kár és eltűnés díját köteles vagy megtéríteni. A kár összege a részünkre visszaküldött csomag kézhezvétele és ellenőrzése után levonásra kerül a kaucióból. Ha a kár meghaladja a kaució összegét, akkor köteles vagy a különbözetet is megtéríteni számunkra.

Amennyiben a dekorációk az eredeti állapotukban, sérülésmentesen és hiánytalanul érkeznek vissza hozzánk, akkor a kaució teljes összegét visszautaljuk részedre. A kaució a greenery asztaldísz esetében 3.000 Ft/db.

HASZNÁLAT

Használhatod önmagában is, de további zöldekkel (pl. ruszkusz, eukaliptusz) és virágokkal megtűzdelve még tovább fokozhatod a látványos hatást és növelheted a méretüket/dússágukat is, valamint színesebbé teheted a dekorációt:

Normafa esküvő

Hadtörténeti Múzeum esküvő

A bérelt dekorációkat csak és kizárólag rendeltetésszerűen, dekorációs célra használhatod, azon az eseményen és azon az napon, amelyre a bérlést kérted. A bérelt dekorációk a saját tulajdonunkat képezik, azokat át nem ruházhatod, tovább nem értékesítheted sem bérlésre, sem eladásra.

A greenery asztaldísz esetében kiemelten fontos, hogy nyílt lánggal ne találkozzon, mert tűzveszélyes, valamint hamvasított felületük semmilyen módon ne sérüljön! Tüzijáték, csillagszóró, gyertyaviasz, és ételek, italok is maradandó nyomot hagyhatnak rajtuk.

A BÉRLÉS MENETE

  1. Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot! Így kb. 1 perc alatt végzel is az összes greenery asztaldísz beszerzésével. Jól hangzik, ugye?
  2. Gyorsan ellenőrizzük a rendelkezésre álló készletet/kapacitást.
  3. E-mailben visszaigazoljuk számodra a sikeres bérlésedet és küldjük az utalásod teljesítéséhez szükséges információkat.
  4. Ezt követően csomagodat útnak indítjuk hozzád az általad megadott esemény dátuma előtt 4 nappal. A szállítási idő kb. 1 munkanap a csomag futár általi felvételétől számítva.
  5. A bérelt dekorációkat az esemény dátuma utáni első munkanapon kell útnak indítanod hozzánk hibátlanul, hiánytalanul, házhozszállítással (1144 Budapest, Egyenes u.8.), az eredeti csomagolásban. A házhozszállítás bármely általad választott futárszolgálattal történhet (pl. GLS, Foxpost, Magyar Posta, stb.). A visszaküldés díját a bérlő fizeti. A dekorációk tisztítását mi végezzük, ezzel nincs teendőd.

 

Ha kérdésed lenne, vagy bármilyen akadályba ütköznél a bérlés során, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mentaeskuvo.hu e-mail címen és SEGÍTÜNK!

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)