RÓLUNK


rólunk

ÁLMAITOK ESKÜVŐJE MOST VÁLIK VALÓSÁGGÁ!

Levesszük az esküvő okozta stresszt és terheket a vállatokról, hogy Ti csak egymással foglalkozhassatok. Azért dolgozunk, hogy Jegyespárjaink nyugodtan, teljes harmóniában és boldogságban várhassák a Nagy Napot! Közben mi a háttérben szorgosan, kézzel fogható, csodás formába öntjük az álmaitokat. Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat rólunk, hogy ti is láthassátok: mi vagyunk a legjobb választás számotokra!

RÓLUNK, TOP 12 ÉRV MELLETTÜNK

1. Minden 1 helyen:

Szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy nálunk mindent 1 helyen megrendelhessetek: dekorációkat, virágokat, grafikákat, stb. Ezzel rengeteg keresgélést, időt, energiát és idegeskedést spórolunk Nektek.

2. Prémium minőség, normál áron:

Jegyespárjaink már tudják rólunk, hogy Magyarországon egyedülálló módon az egyik legjobb áron dolgozó esküvői szolgáltató vagyunk, mindezt prémium minőségben.

3. ÁFA mentes számla:

Alanyi adómentes vállalkozás vagyunk, ezért számláinkra nem kerül ÁFA felszámításra, így nálunk még ezt is megspórolhatjátok!

4. Pénz visszafizetési garancia:

Amennyiben a koronavírus járvány miatt érvényes magyarországi kormányrendelet alapján nem megtartható a rendezvény, akkor lehetőséget biztosítunk az időpont díjtalan módosítására, vagy a befizetett összege visszafizetésére.

5. Bővíthető szolgáltatások:

Gyakran előfordul, hogy a szerződéskötés után újabb esküvői dekor elemek jutnak majd eszetekbe, amikre még szükségetek lenne. Nálunk ennek sincs semmi akadálya, további tételekkel is bővíthetitek a listátokat!

6. Árgarancia:

Mi a piacon egyedülálló módon garantáljuk Nektek a szerződéskötéskori fix, változatlan árakat a dekor kellékeinkre. Így nálunk nem kell aggódnotok az ingadozó világpiaci árak és folytonos bizonytalanság miatt!

7. Saját tulajdonú dekorációk:

Prémium dekorációink saját tulajdonúak, így garantáljuk a tökéletes, hozzánk méltó minőségüket és szépségüket. Nekünk nem kell más gyártókra/szolgáltatókra támaszkodnunk – mint más esküvői dekoráció szolgáltatónak… Mindig biztos információt tudunk adni nektek a kellékeink rendelkezésre állásáról is. A dekorációink stabil, változatlan bérleti díjait is mi magunk garantáljuk a minket választó párok számára.

8. Csoda Csapat:

A Menta Esküvő Csapatában több kreatív szakember együtt, szinergiát alkotva gondoskodik a Ti boldogságotokról: dekoratőrök, grafikusok, virágkötők, project managerek.

9. Jogi dokumentumok:

Az együttműködés kezdetekor az alábbi dokumentumok születnek, mindkét fél maximális tisztánlátása és biztonsága érdekében: árajánlat, szerződés, a listátok pontosítása és véglegesítése.

10. Mindent írásban:

Minden Párral e-mailben kommunikálunk annak érdekében, hogy minden infó/adat meglegyen írásban és kérdés esetén bármi visszakereshető legyen. Így nyugodtan átbeszélhetitek a válaszaitokat is, mielőtt elkülditek nekünk. A szerződéskötés után 2-3 körben egyeztetünk a Párokkal (végig megyünk a megrendelt listán és pontosítjuk az egyes sorokat) + egy utolsót egyeztetünk az esküvő előtt (hátha még valamire szükségetek lenne és szeretnétek pluszban hozzátenni a listához). Nagy rutinnal intézzük helyettetek a bonyolult szerződéskötéseket is a szolgáltatókkal, így a legtöbb esetben Nektek elegendő csak velünk szerződnötök. Mindent írásba foglalunk, a ti és a mi védelmünk érdekében is, így mindenki minden részletet előre, feketén-fehéren láthat. Nálunk nincsenek apróbetűs részek! Kizárólag csak azért fizettek amit kértek, darabra, méterre pontosan, ahogyan azt előre egyeztettük és írásba foglaltuk.

11. Helyszínbejárás:

Ha szeretnétek, közösen ellátogatunk veletek a kiválasztott esküvői helyszínetekre. Természetesen a helyszínbejárás után is készül egy írásos dokumentum a megbeszéltekről.

12.  40.000 Ft értékű nászajándék az árajánlatban!

Engedjétek meg, hogy elsőként gratuláljunk az eljegyzésetekhez, méghozzá nászajándék formájában is! Életetek legszebb napja, az esküvő közeledik és mi jól tudjuk, hogy sajnos rengeteg feladat, stressz és döntés homályosítja most el a boldog rózsaszín felhőt amiben lubickolnátok. Íme az 1. szászajándékotok, amit gratulációnk jeleként nyújtunk át: 40.000 Ft összértékű Menta Esküvő ajándékcsomaggal kedveskedünk nektek, melyet az árajánlatotokban találtok.

nászajándék

(A weboldalon található összes fotó és szöveg a Menta Esküvő by Menta Marketing EC. tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)

ÍME AZ 1. NÁSZAJÁNDÉKOTOK!

40.000 Ft összértékű AJÁNDÉKCSOMAGGAL kedveskedünk Nektek, melyet az ajánlatban találtok: