RÓLUNK


Vajdahunyad vára esküvő

ÁLMAITOK ESKÜVŐJE MOST VÁLIK VALÓSÁGGÁ!

Levesszük az esküvői dekoráció okozta stresszt és terhet a vállatokról, hogy Ti csak egymással foglalkozhassatok. Azért dolgozunk, hogy Jegyespárjaink nyugodtan, teljes harmóniában és boldogságban várhassák a Nagy Napot! Közben mi a háttérben szorgosan, kézzel fogható, csodás formába öntjük az álmaitokat.

Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat rólunk, hogy ti is láthassátok: Mi vagyunk a legjobb választás számotokra!

RÓLUNK, TOP 13 ÉRV MELLETTÜNK

1. Minden 1 helyen

Teljes körű esküvői dekoráció szolgáltatásunkat úgy állítottuk össze, hogy nálunk mindent 1 helyen megkapjatok: dekor kellékeket, virágokat, grafikákat, textileket, stb. Ezzel rengeteg keresgélést, időt, energiát és idegeskedést spórolunk Nektek.

2. Prémium minőség, normál áron

Jegyespárjaink már tudják rólunk, hogy Magyarországon egyedülálló módon az egyik legjobb áron dolgozó esküvői dekoráció szolgáltató vagyunk, mindezt prémium minőségben.

3. ÁFA mentes számla

Alanyi adómentes vállalkozás vagyunk, ezért számláinkra nem kerül ÁFA felszámításra, így nálunk még ezt is megspórolhatjátok!

4. Pénz visszafizetési garancia

Amennyiben a koronavírus járvány miatt érvényes magyarországi kormányrendelet alapján nem megtartható az esküvő, akkor lehetőséget biztosítunk az időpont díjtalan módosítására, vagy a foglaló visszaigénylésére.

5. Bővíthető szolgáltatások

Gyakran előfordul, hogy a szerződéskötés után újabb esküvői dekorációk jutnak majd eszetekbe, amikre még szükségetek van. Nálunk ennek sincs semmi akadálya, további tételekkel is bővíthetitek a már megrendelt listátokat!

6. Rögzített 2023-as bérleti díjak

Mi a piacon egyedülálló módon garantáljuk Nektek a szerződéskötéskori fix, változatlan, 2023-as bérleti díjakat a saját tulajdonú dekor kellékeinkre. Így nálunk nem kell aggódnotok az infláció, az áringadozások és a gyomorszorító bizonytalanság miatt!

7. Személyre & helyszínre szabott egyedi árajánlat

Mi nem egy általános, sablon Word doksit küldünk nektek, amiből aztán hosszas fáradozás árán nektek kell kimazsolázni az árakat és összeállítanotok a csomagotokat. Tőlünk minden Jegyespárunk személyre és helyszínre szabott egyedi árajánlatot kap, méghozzá a részletes ajánlatkérésetek és az online konzultáció alapján.

8. Saját tulajdonú dekorációk

Dekor kellékeink saját tulajdonúak, így garantáljuk a tökéletes, hozzánk méltó minőségüket és szépségüket. Nekünk nem kell más gyártókra/szolgáltatókra támaszkodnunk – mint más esküvői dekoráció szolgáltatónak… Mindig biztos információt tudunk adni nektek a dekorációink rendelkezésre állásáról is. Az esküvői dekor kellékeink stabil, változatlan bérleti díjait is mi magunk garantáljuk a minket választó párok számára.

9. Valós fotók, videók

A Menta Esküvő weboldalán és social media oldalain kizárólag az általunk dekorált esküvőkről, a mi dekor kellékeinkről és a mi munkáinkról készült fotókat és videókat találtok. Nálunk nincsenek máshonnan lementett, Google és stock fotók, mint a többi esküvői dekoratőrnél…

10. Jogi dokumentumok

Az együttműködés kezdetekor az alábbi dokumentumok születnek, mindkét fél maximális tisztánlátása és biztonsága érdekében: 1. árajánlat, 2. szerződés, 3. a megrendelt dekoráció listátok pontosítása és véglegesítése az esküvő előtti héten.

11. Mindent írásban

Minden Párral e-mailben kommunikálunk annak érdekében, hogy minden infó/adat meglegyen írásban és kérdés esetén bármi visszakereshető legyen. Így nyugodtan átbeszélhetitek a válaszaitokat is, mielőtt elkülditek nekünk. A szerződéskötés után 2-3 körben egyeztetünk a Párokkal (végig megyünk a megrendelt listán és pontosítjuk az egyes tételeket).

12. Helyszínbejárás

Ha szeretnétek, közösen ellátogatunk veletek a kiválasztott esküvői helyszínetekre is. Természetesen a helyszínbejárás után is készül egy írásos dokumentum a megbeszéltekről.

13.  40.000 Ft értékű nászajándék

Engedjétek meg, hogy elsőként gratuláljunk az eljegyzésetekhez, méghozzá nászajándék formájában is! Életetek legszebb napja, az esküvő közeledik és mi jól tudjuk, hogy sajnos rengeteg feladat, stressz és döntés homályosítja most el a boldog rózsaszín felhőt amiben lubickolnátok. Íme az 1. szászajándékotok, amit gratulációnk jeleként nyújtunk át: 40.000 Ft összértékű Menta Esküvő szolgáltatással kedveskedünk nektek, a dekoráció építésének és bontásának munkadíját ajándékba kapjátok tőlünk.

nászajándék

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)

TELJES KÖRŰ ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ

Személyre & helyszínre szabott árajánlat, díjtalan konzultáció, áfa mentes árak, 2023-as bérleti díjak 2024-re is, pénz visszafizetési garancia, 40.000 Ft ajándék szolgáltatás!