RÓLUNK


Vajdahunyad vára esküvő

ÁLMAITOK ESKÜVŐJE MOST VÁLIK VALÓSÁGGÁ!

Levesszük az esküvői dekoráció okozta stresszt és terhet a vállatokról, hogy Ti csak egymással foglalkozhassatok. Azért dolgozunk, hogy Jegyespárjaink nyugodtan, teljes harmóniában és boldogságban várhassák a Nagy Napot! Közben mi a háttérben szorgosan, kézzel fogható, csodás formába öntjük az álmaitokat. Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat rólunk, hogy ti is láthassátok: Mi vagyunk a legjobb választás számotokra!

RÓLUNK, TOP 13 ÉRV MELLETTÜNK

1. Minden 1 helyen

Teljes körű esküvői dekoráció szolgáltatásunkat úgy állítottuk össze, hogy nálunk mindent 1 helyen megkapjatok: dekor kellékeket, virágokat, grafikákat, textileket, stb. Ezzel rengeteg keresgélést, időt, energiát és idegeskedést spórolunk Nektek.

2. Személyre & helyszínre szabott egyedi dekoráció

Mi nem egy általános, sablon doksit küldünk nektek, amiből aztán hosszas fáradozás után nektek kell kimazsolázni az árakat és összeállítanotok a megrendeléseteket. Tőlünk minden Jegyespárunk személyre és helyszínre szabott egyedi árajánlatot kap, méghozzá a részletes ajánlatkérésetek és az online konzultáció alapján.

3. Bővíthető szolgáltatások

Gyakran előfordul, hogy a szerződéskötés után újabb esküvői dekorációk jutnak majd eszetekbe, amikre még szükségetek van. Nálunk ennek sincs semmi akadálya, további tételekkel is bővíthetitek a már megrendelt listátokat!

4. Saját tulajdonú dekorációk

Dekor kellékeink saját tulajdonúak, így garantáljuk a tökéletes, hozzánk méltó minőségüket és szépségüket. Nekünk nem kell más gyártókra/szolgáltatókra támaszkodnunk – mint más esküvői dekoráció szolgáltatónak… Mindig biztos információt tudunk adni nektek a dekorációink rendelkezésre állásáról is. Az esküvői dekor kellékeink stabil, változatlan bérleti díjait is mi magunk garantáljuk a minket választó párok számára.

5. Prémium minőség, normál áron

Jegyespárjaink már tudják rólunk, hogy Magyarországon egyedülálló módon az egyik legjobb áron dolgozó esküvői dekoráció szolgáltató vagyunk, mindezt prémium minőségben.

6. Rögzített bérleti díjak

Mi a piacon egyedülálló módon garantáljuk Nektek a szerződéskötéskori fix, változatlan bérleti díjakat a saját tulajdonú dekor kellékeinkre. Így nálunk nem kell aggódnotok az infláció, az áringadozások és a gyomorszorító bizonytalanság miatt!

7. ÁFA mentes számla

Alanyi adómentes vállalkozás vagyunk, ezért számláinkra nem kerül ÁFA felszámításra, így nálunk még ezt is megspórolhatjátok!

8. Pénz visszafizetési garancia

Amennyiben a koronavírus járvány miatt érvényes magyarországi kormányrendelet alapján nem megtartható az esküvő, akkor lehetőséget biztosítunk az időpont díjtalan módosítására, vagy a foglaló visszaigénylésére.

9. Valós fotók, videók

A Menta Esküvő weboldalán és social media oldalain kizárólag az általunk dekorált esküvőkről, a mi dekor kellékeinkről és a mi munkáinkról készült fotókat és videókat találtok. Nálunk nincsenek máshonnan lementett, Google és stock fotók, mint a többi esküvői dekoratőrnél…

10. Online konzultáció

Mi online konzultációt is biztosítunk számotokra közvetlenül az ajánlatkérésetek után, annak érdekében, hogy jobban megismerkedhessünk és valóban személyre és helyszínre szabott dekoráció tervet készíthessünk nektek.

11. Dokumentumok

Az együttműködés kezdetekor az alábbi dokumentumok születnek, mindkét fél maximális tisztánlátása és biztonsága érdekében: 1. árajánlat, 2. szerződés, 3. a megrendelt dekoráció listátok pontosítása és véglegesítése az esküvő előtti héten.

12. Mindent írásban

Minden Párral e-mailben kommunikálunk annak érdekében, hogy minden infó/adat meglegyen írásban és kérdés esetén bármi visszakereshető legyen. Így nyugodtan átbeszélhetitek a válaszaitokat is, mielőtt elkülditek nekünk. A szerződéskötés után 2-3 körben egyeztetünk a Párokkal (végig megyünk a megrendelt listán és pontosítjuk az egyes tételeket).

13. Helyszínbejárás

Ha szeretnétek, közösen ellátogatunk veletek a kiválasztott esküvői helyszínetekre is. Természetesen a helyszínbejárás után is készül egy írásos dokumentum a megbeszéltekről.

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)

ÁRAJÁNLAT

Személyre & helyszínre szabott, teljes körű esküvői dekoráció, 1 helyen minden! 2023-as bérleti díjak, 60.000 Ft AJÁNDÉK szolgáltatás, pénz visszafizetési garancia, áfa mentes árak: