SZOLGÁLTATÁSOK


Deák Udvarház esküvő

MENYASSZONYI CSOKOR

A boldogság szimbóluma az esküvő napján, a menyasszony egyik legfontosabb kiegészítője, a kezének legszebb dísze és az esküvői fotók egyik főszereplője.

Tovább
Erzsébetliget esküvő

DOBÓ CSOKOR

A menyasszonyi csokor kisebb változata, így az eldobásával a régi, szép hagyománynak is hódolhatsz, s közben megtarthatod a saját, szépséges virágkompozíciódat is.

Tovább

KOSZORÚSLÁNY CSOKOR

A koszorúslányok legfontosabb kiegészítője, mely réges-régi hagyományokkal büszkélkedhet, de a mai modern esküvőkön is elmaradhatatlan kellék.

Tovább
Deák Udvarház esküvő

KITŰZŐ

Az esküvőn a menyasszony számára a virágcsokor, a vőlegény számára pedig a virágkitűző jelképezi a boldogságot, ezért alakult ki a férfiak virág-kitűző viselete.

Tovább
Wedding Lake esküvő

CSUKLÓDÍSZ

Nem csak a koszorúslányok, hanem a kiemelt esküvői hölgy vendégek (édesanyák, nagyszülők, tanúk, lány testvérek, lánybúcsú résztvevők) csodás éke.

Tovább

BOLDOGSÁGKAPU

Kör alakú, karikagyűrűket szimbolizáló, arany színű boldogságkapunk a Jegyespárjaink legnagyobb kedvence. Nem is csoda, hiszen elképesztően látványos és gyönyörűen mutat a szertartás ékeként, a főasztal háttér díszeként, valamint fotópontként egyaránt.

Tovább
Haraszthy Pincészet esküvő

HÜPE

A gyönyörű, meghitt zsidó vallású esküvők tradicionális eleme, mely a hagyományőrző párok és a modern esküvők egyik legcsodásabb dekorációja.

Tovább
Haraszthy esküvő

WELCOME TÁBLA

A welcome tábla a modern esküvők elengedhetetlen kelléke. Köszöntsd vendégeidet az ünnep fényéhez illően és varázsold igazán emlékezetessé a Nagy Napot!

Tovább
köszönőajándék

KÖSZÖNŐAJÁNDÉK

Köszönet + emlék + névtábla egyben.

Tovább
Erzsébetliget esküvő

HAJDÍSZ

Ahogy a menyasszonynak, úgy a koszorúslányoknak is különleges, díszes hajviselet dukál az esküvő napjára, melynek tökéletes kiegészítője a modern, virágos hajdísz.

Tovább
Deák Udvarház esküvő

MENYASSZONYI TORTA DEKORÁCIÓ

A menyasszonyi torta díszítése a modern esküvők elmaradhatatlan része, hiszen az esküvői dekoráció stílusának és színeinek az esküvő minden helyszínén egységesen meg kell jelenniük, hogy igazán teljes lehessen a harmónia!

Tovább

ÁRAJÁNLAT 2024/25

Teljes körű, elegáns esküvői dekoráció, elegáns párok számára: