VÉLEMÉNYEK


DÖNTSETEK MELLETTÜNK TI IS AZON PÁROK VÉLEMÉNYEI ALAPJÁN, AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK:

„Edina egy igazi profi, aki a legapróbb részletekig mindenre odafigyelt, hogy azt kapjuk, amit elképzeltünk. Kedves, segítőkész, türelmes, pedig többször módosítottuk az eredeti tervet. Ha nem vagy biztos magadban, tanácsot ad de nem erőltet semmit. Nagyon hálásak vagyunk neked, hogy azt a csodát, ami a fejünkben élt te valóra váltottad! ? Köszönjük szépen, jobb embert nem is választhattunk volna! ? Ilyen gyönyörűen feldíszített környezetben könnyű volt ragyogni. Örök hála neked! ? ?”  

Barbi & Marci
Lógató Rendezvényközpont
Fotók & videók »»»

„Kedves Menta Esküvő! Köszönjük a csodás dekorációt! Amellett, hogy Edina nagyon rugalmas és gyors volt a közös munka során, a dekor abszolút felülmúlta az elvárásainkat. 100%-ig elégedettek voltunk vele, a leggyönyörűbb dekor volt, amit eddig láttunk! Csak ajánlani tudom mind a közös munka, mind pedig a végeredmény miatt.”

Rebeka & Csaba
Nádas Tó Park Hotel
Fotók & videók »»»

„Edinával a fedélzeten az első perctől kezdve úgy éreztük, hogy biztonságban vagyunk. Nem az a szolgáltató, aki csak felveszi a kéréseket és végrehajtja, ha jó, ha nem, hanem proaktívan áll a közös munkához. Minden ötletünkre volt megoldása vagy alternatívája, igy tényleg azt éreztük, hogy értünk van. Rendkívüli rugalmasság jellemzi, ami hatalmas segítség egy önmagában is stresszes tervezési időszakban. Kedves Edina, köszönjük a közös munkát, a visszajelzések alapján azt mondhatjuk, hogy sikerült elérni a kívánt hatást! ?

Timi & Dani
Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház
Fotók & videók »»»

„Edinánál jobb dekorost elképzelni sem tudtunk volna, tökéletessé tette életünk egyik legszebb napját! Nagyon precíz, az együttműködés a kezdetektől fogva egyértelmű és zökkenőmentes volt. Öröm volt vele együtt dolgozni, az elképzeléseinket 100%-osan megvalósította. A végeredmény pedig azt gondoljuk, hogy magáért beszél. A vendégeink is csak ámultak és bámultak. Még egyszer nagyon köszönjük a munkátokat! ?

Kriszti & Karesz
Nádas Csónakház
Fotók & Videók »»»

„Kedves Edina! Nagyon szépen köszönjük a csodás dekorokat, mindenki teljesen le volt nyűgözve. Gyönyörű volt minden ❤️ ❤️ ❤️ Kihasználtuk a boldogságkaput is, nagyon sok kép készült ott is. Nagyon köszönjük ❤️ ” 

Laura & Peti
Tulipános Ház
Fotók & Videók »»»

“Kedves Edina! Köszönöm a munkádat, csodálatos dekorációt, precíz és profi munkát végeztél az esküvő napján is és végig a szervezési idő alatt is! Csodálatos dekorációval varázsoltad különlegessé a nagy napunkat. Köszönöm még egyszer! Edina profi hozzáállása nagyon megkönnyítette a szervezés folyamatát.”

Szilvia & Victor
Haraszthy Pincészet
Fotók & videók »»»

„Az esküvő szervezése tud stresszes lenni, de lehet igazán nyugodt is. A miénk az utóbbi volt szerencsére és ezt Edinának is köszönhetem. Már az első egyeztetés alatt részletes tájékoztatást kaptam, hogy mi hogyan valósulhat meg, milyen lehetőségeim vannak a dekorációt illetően. Mi egy egyszerű dekort kértünk, és a végeredmény csodálatos volt. Sosem felejtem el, mennyire széppé varázsolta a Nagy Napunkat. Arról nem is beszélve, hogy az esküvő előtti napokban a hirtelen ötletekben is segítségünkre volt Edina 🙂 bátran ajánlom őt mindenkinek! Újra és újra őt választanám, ha egy felejthetetlen napot kéne szervezni.”

Lilla & Ricsi
Event’s Hill
Fotók & videók »»»

„Mi is köszönjük a közös munkát. Nagyon szép lett minden! ? Remélem még lesz alkalmunk együtt dolgozni.”

Event’s Hill
helyszín ajánlása
Fotók & videók »»»

„2022 május 21-én volt a mi nagy napunk. Edinával kb fél évvel előtte egyeztettük le email-en az elképzeléseinket. Szuper volt hogy volt egy sablon viszonyítási árlista, amit úgy tudtunk alakítani ahogy mi szerettük volna. Edina nagyon türelmes és kedves volt a sok variálás ellenére is ? Mivel nem kértünk helyszínbejárást, fotók alapján kommunikáltuk le mit és hova szeretnénk majd, ezzel talán nehezítettük is a munkát, de csodálatos lett a végeredmény! A nagy napon annyira nagy volt a sürgés forgás készülődés, hogy nem tudtam felügyelni a helyszín díszítését, így mindent akkor láttam elsőnek amikor a vendégek is. ? Hihetetlen gyönyörű volt, amit alkottak Edináék, Greenery dekor, rengeteg úszógyertya, tényleg minden apró részletre figyeltek. Profizmusra vall az is, hogy a Menta esküvő azon a napon látta elsőnek a helyszínt és nem problémáztak, abszolút megoldották felügyelet nélkül az egész esküvői terület díszítését. ? Bátran ajánlom mindenkinek, aki teljes nyugodtsággal szeretné élvezni az esküvői készülődést és a nagy napot. A legszebb napunk volt! Örülök hogy a Menta esküvőt választottam ?

Kitti & Dávid
Golf Club
Fotók & videók »»»

„Kedves Edina, kedves Menta Esküvő! Ez úton is szeretnénk megköszönni a csodaszép dekort, amit az esküvőnkre készítettél, pontosan olyan lett, amilyennek megálmodtuk, maximálisan megvalósítottad az elképzeléseinket. ? Nagy könnyebbség volt számunkra, hogy az összes dekorelemet rád bízhattuk, mindig gyorsan és átláthatóan kommunikáltál velünk, az utolsó pillanatig pontosítgathattuk az elképzeléseinket, illetve hogy a meglátásaiddal, ötleteiddel segítettél minket ? Még egyszer nagyon köszönjük a dekort, gyönyörű lett ? nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk ? a csokrom is még szépen virul a lakásunk egyetlen „macskabiztos” pontján ? „

Zsófia & Gábor
Lágymányosi Rendezvényterem
Fotók & videók »»»

„Nagyon szépen köszönjük, csodaszép volt minden, mindenki csodájára járt a dekornak!”

Petra & Máté
Levendulás
Fotók & videók »»»

„Szuper gyorsan sikerült egyeztetnünk Edinával minden elkepzelésünket a nagy napunkra. Nyitott volt minden ötletünkre, valamint Ő is küldött ötleteket, s jó tanácsokat. Az időjárás (zuhogó eső) miatt az utolsó pillanatban muszáj volt nehány változtatás (külső szabadtéri helyszín helyett belső étterem lett a helyszín), de a benti dekoráció is mindenkinek nagyon tetszett. Még egyszer köszönjük szépen!”

Dóra & Paolo
Hilltop Borbirtok
Fotók & videók »»»

„Kedves Edina! Köszönjük a dekorációt, csodás lett. A csokrok egyszerűen gyönyörűek! ? Nagyon köszönöm! A menyasszonyi csokor fantasztikus azzal, hogy mennyi fajta virág és zöld növény van benne. Nagyon kreatív és komolyan mondom, hogy a legszebb csokor volt, amit valaha láttam. Bátran foglak ajánlani Titeket az ismeretségi körörömben, mert a legjobb minőséget nyújtottátok! ? ”

Regina & Marcell
Festetics Palota
Fotók & videók »»»

“Kedves Edina! Nagyon szépen köszönjük a munkádat. Gyönyörű szép lett a terem, nagyon örültünk neki ? A csokrokat különösen dicsérték. Nagyon nagyon szépen köszönünk mindent! Csodálatos volt a helyszín, a virágok, minden. Még szebb volt, mint amilyennek elképzeltük ? ” 

Flóra Lili & Áron
Hadtörténeti Múzeum
Fotók & videók »»»

„Tökéletes lett! Most értünk ide, csodaszép minden! Így képzeltem pontosan! Köszönjük szépen az esküvői dekorokat ? ❤️” 

Aletta & Janó
Levendulás Major
Fotók & videók »»»

„Köszönjük szépen Edinának az esküvői dekorációnkat! Sok szervezés és egyeztetés után pont olyan lett amilyet megálmodtam! ?? Jajj de imádtuk ezt az összeállítást”

Viki & Joci
Pálma Rendezvényház
Fotók & videók »»»

„Életünk legszebb napját még szebbé tettétek! Olyan mesés dekorációt varázsoltatok, amitől egyik ámulatból a másikba estünk mi is és a vendégek is. Egy igazi Walt Disney mesében éreztük magunkat! Emlékszem, mikor leültünk a főasztalhoz és körbe néztünk, nem hittem a szememnek, valami csoda volt. A vendégeink a mai napig emlegetik, milyen gyönyörű volt minden és még sosem voltak ilyen szép esküvőn. Hálás köszönetünk az egész csapatnak mindenért!”

Edina & Szabolcs
Vajdahunyad Vára, Kerengő
Fotók & videók »»»

Szeretném még egyszer megköszönni a segítőkészségedet és a munkádat, amit az esküvőnkön varázsoltál, minden nagyon szép volt, úgy, ahogy megbeszéltük, még annak ellenére is, hogy a helyszín mindent megtett, hogy keresztbe húzza az elképzeléseinket ???????????? Nagyon szépen köszönünk mindent, gyönyörű volt a dekor, mindenkinek nagyon tetszett ????????Mindennel nagyon meg voltunk elégedve ????????

Diana & Rhys
Erzsébetliget
Fotók & videók »»»

„Kedves Edina! Ezúton szeretnénk megköszönni a csodálatos esküvői dekorációt, amely pont olyan lett amit megálmodtunk, illetve amit előzetesen megbeszéltünk! Neked pedig ezer hála, azért mert folyamatosan a rendelkezésünkre álltál és minden kérdésünkre, kérésünkre válaszoltál.”

Ildikó & Máté
Rudas Bistro
Fotók & videók »»»

„Köszönjük szépen! Nagyon szép volt a dekor összes eleme, sokan dicsérték!”

Judit & Bence
Benczúr Hotel
Fotók & videók »»»

„Kedves Edina! Minden gyönyörű, nagyon szépen köszönjük, imádjuk az egészet ?❤️ ?Csoda munkát végeztetek ❤️

Enikő
Ensana Hotel
Fotók & videók »»»

„Kedves Edina, Nagyon szépen köszönjük a csodaszép munkát, gyönyörű volt a zöld-virágos díszítés, valamint a lámpafüzéres kivilágítás is. Nagyon átlátható és pontos volt az árajánlat, és Edina a kezdetekről fogva megkönnyítette a stresszes esküvői szervezést – még akkor is, amikor helyszínt kellett változtatnunk.”

Anett & Johannes
Prestige Hajó
Fotók & videók »»»

„Edinát egy közösen tervezett esküvői fotózás kapcsán ismertük meg, ahol pillanatok alatt ránk hangolódott és szakmaiságával segített az inspirálódásunkat. A forgatást a modern elegancia jegyében terveztük, amihez tökéletesen harmonizáló fehér – arany installációkkal kápráztatott el minket.”

Leya Couture
Matild Palace Luxury Collection Hotel
The Duchess sky bar

Fotók & videók »»»

„Nagyon örülök, hogy Rád találtam a csoportban, mert te voltál az első, aki a dobócsokrot el tudta készíteni művirágból, de ami még fontosabb, elfogadtad, hogy DIY menyasszony vagyok és ez alapján támogattál, nem szerettél volna lebeszélni róla. A virágok gyönyörűek voltak, és az elmondások alapján sokáig is bírták mindenkinél, akinek a végén adtunk. A képek között van is egy, amikor látszik a boldogságkapu, meg a széken a kis díszek és annyira szépen passzolnak egymáshoz. A sátor pedig annyira meseszerű lett a végén, mikor összeállt a dekoráció. Éppen ilyen hangulatot szerettem volna. Igazából végig tudtam, hogy a virágok jó kezekben vannak.”

Gréta & Máté
Czímeres Pálinka Háza
Fotók & videók »»»

„Kedves Edina! Gyönyörű dekort hoztál nekünk ismét. Külön köszönjük a rugalmasságod és, hogy ilyen rövid határidő ellenére vállaltad a feladatot. 🙂 Kreativitás, profizmus, megbízhatóság. Ezekkel tudnám jellemezni Edina munkáját. Szívesen dolgozom Vele a jövőben is. Szívből ajánlom a házasulandó Pároknak.????

Sophie David Weddings & Events
Wedding Paradise Fashion Show promóció
Fotók & videók »»»

„Köszönjük szépen, nagyon szép volt a díszítés!

Nati & Ricsi
Wedding Lake
Fotók & videók »»»

„A polgári szertartás helyszíne nagyon hangulatos lett”

Helga
Deák Udvarház
Fotók & videók »»»

„Tökéletes és pontosan olyan díszletet kaptunk a nagy napunkon, amilyet megálmodtunk, és megbeszéltünk.???????? Sajnos a helyszínünk az utolsó héten bekavart nekünk es hihetetlen rugalmatlansággal kezelt minket, de Edina egyből megnyugtatott es profi módon megszervezett mindent, hogy a dekorációnk megvalósulhasson, illetve minden kiegészítő időben eljusson hozzánk. ????????‍♀️ Utólag is Köszönöm neki, és szívvel ajánlom mindenkinek, aki még gondolkozik, kire bízza az esküvője egyik legfontosabb feladatát ????????

Diana & Rhys
Erzsébetliget
Fotók & videók »»»

„Csodás dekort készítettetek! ?

Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház – helyszín ajánlása
Fotók & videók »»»

„Gyönyörű volt! Csodás tábla készült számunkra. Pontosan olyan, amilyet megálmodtunk. Köszönjük!!!”

Viktória & Attila
Lajvér Borbirtok
Fotók & videók »»»

„Gyönyörű volt az esküvői táblánk, pontosan olyan lett, amilyet szerettünk volna. Köszönjük a gyors elkészítést és a profi munkát.”

Stefi & Paya
Fotók & videók »»»

„Nagyon szépen köszönöm, gyönyörűek lettek, csak ajánlani tudom mindenkinek! ?

Nóra

„Profi, csodaszép munkák. Kedves és rendkívül segítőkész csapat, mindenkinek szívből ajánlom ?

Szabina

ÁRAJÁNLAT

Személyre & helyszínre szabott, teljes körű esküvői dekoráció, 1 helyen minden! 2023-as bérleti díjak, 60.000 Ft AJÁNDÉK szolgáltatás, pénz visszafizetési garancia, áfa mentes árak: