VÉLEMÉNYEK


DÖNTSETEK MELLETTÜNK TI IS

A HOZZÁTOK HASONLÓ PÁROK VÉLEMÉNYEI ALAPJÁN, AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK:

„Edina egy igazi profi, aki a legapróbb részletekig mindenre odafigyelt, hogy azt kapjuk, amit elképzeltünk. Kedves, segítőkész, türelmes, pedig többször módosítottuk az eredeti tervet. Ha nem vagy biztos magadban, tanácsot ad de nem erőltet semmit. Nagyon hálásak vagyunk neked, hogy azt a csodát, ami a fejünkben élt te valóra váltottad! ? Köszönjük szépen, jobb embert nem is választhattunk volna! ? Ilyen gyönyörűen feldíszített környezetben könnyű volt ragyogni. Örök hála neked! ? ?”  

Barbi & Marci
Lógató Rendezvényközpont
Fotók & videók »»»

“Kedves Edina! Köszönöm a munkátokat, csodálatos dekorációt, precíz és profi munkát végeztél az esküvő napján is és végig a szervezési idő alatt is! Köszönöm még egyszer! Csodálatos dekorációval varázsolták különlegessé a nagy napunkat, Edina profi hozzáállása nagyon megkönnyítette a szervezés folyamatát.”

Szilvia & Victor
Haraszthy Pincészet
Fotók & videók »»»

„2022 május 21-én volt a mi nagy napunk. Edinával kb fél évvel előtte egyeztettük le email-en az elképzeléseinket. Szuper volt hogy volt egy sablon viszonyítási árlista, amit úgy tudtunk alakítani ahogy mi szerettük volna. Edina nagyon türelmes és kedves volt a sok variálás ellenére is ? Mivel nem kértünk helyszínbejárást, fotók alapján kommunikáltuk le mit és hova szeretnénk majd, ezzel talán nehezítettük is a munkát, de csodálatos lett a végeredmény! A nagy napon annyira nagy volt a sürgés forgás készülődés, hogy nem tudtam felügyelni a helyszín díszítését, így mindent akkor láttam elsőnek amikor a vendégek is. ? Hihetetlen gyönyörű volt, amit alkottak Edináék, Greenery dekor, rengeteg úszógyertya, tényleg minden apró részletre figyeltek. Profizmusra vall az is, hogy a Menta esküvő azon a napon látta elsőnek a helyszínt és nem problémáztak, abszolút megoldották felügyelet nélkül az egész esküvői terület díszítését. ? Bátran ajánlom mindenkinek, aki teljes nyugodtsággal szeretné élvezni az esküvői készülődést és a nagy napot. A legszebb napunk volt! Örülök hogy a Menta esküvőt választottam ?

Kitti & Dávid
Golf Club
Fotók & videók »»»

„Kedves Edina! Köszönjük a dekorációt, csodás lett. A csokrok egyszerűen gyönyörűek! ? Nagyon köszönöm! A menyasszonyi csokor fantasztikus azzal, hogy mennyi fajta virág és zöld növény van benne. Nagyon kreatív és komolyan mondom, hogy a legszebb csokor volt, amit valaha láttam. Bátran foglak ajánlani Titeket az ismeretségi körörömben, mert a legjobb minőséget nyújtottátok! ? ”

Regina & Marcell
Festetics Palota
Fotók & videók »»»

“Kedves Edina! Nagyon szépen köszönjük a munkádat. Gyönyörű szép lett a terem, nagyon örültünk neki ? A csokrokat különösen dicsérték. Nagyon nagyon szépen köszönünk mindent! Csodálatos volt a helyszín, a virágok, minden. Még szebb volt, mint amilyennek elképzeltük ? ” 

Flóra Lili & Áron
Hadtörténeti Múzeum
Fotók & videók »»»

„Tökéletes lett! Most értünk ide, csodaszép minden! Így képzeltem pontosan! Köszönjük szépen az esküvői dekorokat ? ❤️” 

Aletta & Janó
Levendulás
Fotók & videók »»»

„Köszönjük szépen Edinának az esküvői dekorációnkat! Sok szervezés és egyeztetés után pont olyan lett amilyet megálmodtam! ?? Jajj de imádtuk ezt az összeállítást”

Viki & Joci
Pálma Rendezvényház
Fotók & videók »»»

„Életünk legszebb napját még szebbé tettétek! Olyan mesés dekorációt varázsoltatok, amitől egyik ámulatból a másikba estünk mi is és a vendégek is. Egy igazi Walt Disney mesében éreztük magunkat! Emlékszem, mikor leültünk a főasztalhoz és körbe néztünk, nem hittem a szememnek, valami csoda volt. A vendégeink a mai napig emlegetik, milyen gyönyörű volt minden és még sosem voltak ilyen szép esküvőn. Hálás köszönetünk az egész csapatnak mindenért!”

Edina & Szabolcs
Vajdahunyad Vára, Kerengő
Fotók & videók »»»

„Kedves Edina! Ezúton szeretnénk megköszönni a csodálatos esküvői dekorációt, amely pont olyan lett amit megálmodtunk, illetve amit előzetesen megbeszéltünk! Neked pedig ezer hála, azért mert folyamatosan a rendelkezésünkre álltál és minden kérdésünkre, kérésünkre válaszoltál.”

Ildikó & Máté
Rudas Bistro
Fotók & videók »»»

„Köszönjük szépen! Nagyon szép volt a dekor összes eleme, sokan dicsérték!”

Judit & Bence
Benczúr Hotel
Fotók & videók »»»

„Kedves Edina! Minden gyönyörű, nagyon szépen köszönjük, imádjuk az egészet ? ❤️ ? Csoda munkát végeztetek ❤️

Enikő
Ensana Hotel
Fotók & videók »»»

„Kedves Edina, Nagyon szépen köszönjük a csodaszép munkát, gyönyörű volt a zöld-virágos díszítés, valamint a lámpafüzéres kivilágítás is. Nagyon átlátható és pontos volt az árajánlat, és Edina a kezdetekről fogva megkönnyítette a stresszes esküvői szervezést – még akkor is, amikor helyszínt kellett változtatnunk.”

Anett & Johannes
Prestige Hajó
Fotók & videók »»»

„A polgári szertartás helyszíne nagyon hangulatos lett”

Helga
Deák Udvarház
Fotók & videók »»»

„Gyönyörű volt az esküvői táblánk, pontosan olyan lett, amilyet szerettünk volna. Köszönjük a gyors elkészítést és a profi munkát.”

Stefi & Paya

„Nagyon szépen köszönöm, gyönyörűek lettek, csak ajánlani tudom mindenkinek! ?

Nóra

„Profi, csodaszép munkák. Kedves és rendkívül segítőkész csapat, mindenkinek szívből ajánlom ?

Szabina

TELJES KÖRŰ ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ

Kérd személyre & helyszínre szabott árajánlatunkat, díjtalan konzultációval, ÁFA mentes árakkal, rögzített 2023-as bérleti díjakkal, pénzvisszafizetési garanciával és 40.000 Ft ajándék szolgáltatással!