VÉLEMÉNYEK


DÖNTSETEK MELLETTÜNK TI IS A HOZZÁTOK HASONLÓ PÁROK VÉLEMÉNYEI ALAPJÁN, AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK:

“Edina egy igazi profi, aki a legapróbb részletekig mindenre odafigyelt, hogy azt kapjuk, amit elképzeltünk. Kedves, segítőkész, türelmes, pedig többször módosítottuk az eredeti tervet. Ha nem vagy biztos magadban, tanácsot ad de nem erőltet semmit. Nagyon hálásak vagyunk neked, hogy azt a csodát, ami a fejünkben élt te valóra váltottad! 😍 Köszönjük szépen, jobb embert nem is választhattunk volna! 😊 Ilyen gyönyörűen feldíszített környezetben könnyű volt ragyogni. Örök hála neked! 🙏🥰”  

(Barbi & Marci, Lógató Rendezvényközpont)
Fotók & videók »»»

“Kedves Edina! Köszönöm a munkátokat, csodálatos dekorációt, precíz és profi munkát végeztél az esküvő napján is és végig a szervezési idő alatt is! Köszönöm még egyszer! Csodálatos dekorációval varázsolták különlegessé a nagy napunkat, Edina profi hozzáállása nagyon megkönnyítette a szervezés folyamatát.”

(Szilvia & Victor, Haraszthy Pincészet)
Fotók & videók »»»

Kedves Edina! Köszönjük a dekorációt, csodás lett. A csokrok egyszerűen gyönyörűek! 😍 Nagyon köszönöm! A menyasszonyi csokor fantasztikus azzal, hogy mennyi fajta virág és zöld növény van benne. Nagyon kreatív és komolyan mondom, hogy a legszebb csokor volt, amit valaha láttam. Bátran foglak ajánlani Titeket az ismeretségi körörömben, mert a legjobb minőséget nyújtottátok! 😊

(Regina & Marcell, Festetics Palota)
Fotók & videók »»»

“Kedves Edina! Nagyon szépen köszönjük a munkádat. Gyönyörű szép lett a terem, nagyon örültünk neki 🙂 A csokrokat különösen dicsérték. Nagyon nagyon szépen köszönünk mindent! Csodálatos volt a helyszín, a virágok, minden. Még szebb volt, mint amilyennek elképzeltük 🙂 ” 

(Flóra Lili & Áron, Hadtörténeti Múzeum)
Fotók & videók »»»

“Tökéletes lett! Most értünk ide, csodaszép minden! Így képzeltem pontosan! Köszönjük szépen az esküvői dekorokat 🥰 ❤️” 

(Aletta & Janó, Levendulás)
Fotók & videók »»»

“Köszönjük szépen Edinának az esküvői dekorációnkat! Sok szervezés és egyeztetés után pont olyan lett amilyet megálmodtam! 😊🎉 Jajj de imádtuk ezt az összeállítást”

(Viki & Joci, Pálma Rendezvényház)
Fotók & videók »»»

Életem legszebb napját még szebbé tettétek! Olyan mesés dekorációt varázsoltatok, amitől egyik ámulatból a másikba estünk mi is és a vendégek is. Egy igazi Walt Disney mesében éreztük magunkat! Emlékszem, mikor leültünk a főasztalhoz és körbe néztünk, nem hittem a szememnek, valami csoda volt. A vendégeink a mai napig emlegetik, milyen gyönyörű volt minden és még sosem voltak ilyen szép esküvőn. Hálás köszönetünk mindenért!” 

(Edina & Szabolcs, Vajdahunyad Vára, Kerengő)
Fotók & videók »»»

“Kedves Edina! Ezúton szeretnénk megköszönni a csodálatos esküvői dekorációt, amely pont olyan lett amit megálmodtunk, illetve amit előzetesen megbeszéltünk! Neked pedig ezer hála, azért mert folyamatosan a rendelkezésünkre álltál és minden kérdésünkre, kérésünkre válaszoltál.”

(Ildikó, Rudas Bistro)
Fotók & videók »»»

“Köszönjük szépen! Nagyon szép volt a dekor összes eleme, sokan dicsérték!”

(Judit & Bence, Benczúr Hotel)
Fotók & videók »»»

“Kedves Edina! Minden gyönyörű, nagyon szépen köszönjük, imádjuk az egészet 🥰❤️😍 Csoda munkát végeztetek ❤️

(Enikő, Ensana Hotel)
Fotók & videók »»»

“Kedves Edina, Nagyon szépen köszönjük a csodaszép munkát, gyönyörű volt a zöld-virágos díszítés, valamint a lámpafüzéres kivilágítás is. Nagyon átlátható és pontos volt az árajánlat, és Edina a kezdetekről fogva megkönnyítette a stresszes esküvői szervezést – még akkor is, amikor helyszínt kellett változtatnunk.”

(Anett & Johannes, Prestige Hajó)
Fotók & videók »»»

“A polgári szertartás helyszíne nagyon hangulatos lett”

(Helga, Deák Udvarház)
Fotók & videók »»»

“Nagyon szépen köszönöm, gyönyörűek lettek, csak ajánlani tudom mindenkinek! 🥰

(Nóra)

“Profi, csodaszép munkák. Kedves és rendkívül segítőkész csapat, mindenkinek szívből ajánlom 🙂

(Szabina)

ÁRAJÁNLAT

kötelezettségmentesen, akár 1 percen belül, ÁFA mentes árakkal, 40.000 Ft összértékű ajándék szolgáltatással: