Normafa esküvő

GREENERY ESKÜVŐ

A greenery a lombok buja zöldjét, a tavasz első friss napjait idézi, amikor a természet megújul és újjáéled. A reményt, a megújulást és a frissességet szimbolizálja, amely tökéletes üzenet az esküvőtök napjára! Egy olyan esküvői stílus, ahol a természetes zöld növények határozzák meg a dekoráció látványvilágát, nem pedig a virágok. Évről évre egyre népszerűbb a természet lágy ölén tartani a szertartást és az esküvői vacsorát, valamint a lakodalmat is. A greenery stílusnak köszönhetően azonban a természet becsempészhető szinte bármelyik étterembe is.

Hadtörténeti Múzeum esküvő

Pantone Color Institute – a világ vezető, színekkel foglalkozó vállalata – minden évben kiválasztja az év színét, ami abban az évben meghatározó lesz a divatban, az építészetben, a lakberendezésben na és persze az esküvők dekorációjában is. 2017-ben a greenery-re esett a választás, de a népszerűsége azóta is méltán töretlen. Jegyespárjaink imádják, hiszen csodás látványt nyújt a nagy napon, ugyanakkor más esküvői stílusokhoz képest jóval költséghatékonyabb választás.

pálma rendezvényház esküvő

GREENERY SZÍNEI

  • a zöld minden árnyalata, de leginkább a sötétzöld színek
  • egyszerűen csodás a fénylő arany kiegészítőkkel
  • a gyertyafénnyel és az apró fénysorokkal pedig mesebeli erdei hatás érhető el

esküvői dekoráció

ANYAGAI ÉS KELLÉKEI

  • elsősorban a zöld növények pl.: eucalyptus, ruscus
  • üveg és arany kiegészítők
  • gyertyák, mécsesek, gyertyatartók

Hadtörténeti Múzeum esküvő

A zöldek uralmától egyáltalán nem lesz sem unalmas, sem egyhangú az esküvői dekoráció. Sőt! A greenery rengeteg izgalmat és játékosságot rejt, visszarepíti az esküvői vendégeket a boldog, gondtalan, természetközeli gyermekkorba, a mesék, az erdei varázslatok világába!


ÁRAJÁNLAT 2024/25

Teljes körű, elegáns esküvői dekoráció, elegáns párok számára: