köszönőajándék

KÖSZÖNŐAJÁNDÉK

1 helyen minden esküvői köszönőajándék amire szükségetek lesz, szertartástól a lakodalomig. Dőljetek hátra, hiszen ettől a pillanattól kezdve elegendő csak velünk egyeztetnetek kívánságaitokat és nem kell százfelé morzsolódnotok életetek legstresszesebb időszakában. Mi már össze is állítottunk számotokra egy esküvői köszönőajándék listát segítségképpen.

KÖSZÖNŐAJÁNDÉK LISTA

  • NÉVTÁBLA + AJÁNDÉK EGYBEN: gyönyörű, hatszög formájú, 6 cm átmérőjű, kerámia névtáblák, magas fényű fehér mázzal, egyedi feliratokkal (pl. a vendégek neveivel).
  • HŰTŐMÁGNES + NÉVTÁBLA + AJÁNDÉK EGYBEN:  gyönyörű, hatszög formájú, 6 cm átmérőjű, kerámia névtáblák, magas fényű fehér mázzal, hűtőmágnessel ellátva, egyedi feliratokkal (pl. a vendégek neveivel).
  • MÉZES ÜVEG + NÉVTÁBLA + AJÁNDÉK EGYBEN: 40 ml űrtartalmú, 5 cm magas, bűbájos mézes üvegek, arany fedővel, egyedi feliratokkal (pl. a vendégek neveivel).
  • PÁLINKÁS ÜVEG + NÉVTÁBLA + AJÁNDÉK EGYBEN: 40 ml űrtartalmú, 18,5 cm magas, elegáns csatos pálinkás üvegek, fehér kupakkal, egyedi feliratokkal (pl. a vendégek neveivel).
  • LEGYEZŐ + NÉVTÁBLA + AJÁNDÉK EGYBEN

köszönőajándék
köszönőajándék
esküvői kellékek
esküvői grafika
köszönőajándék
köszönőajándék
esküvői dekoráció

Az esküvői dekoráció elmaradhatatlan kellékei a vendégasztalokra készített köszönőajándékok a násznépnek. A köszönőajándék bármennyire is divatos, modern dolognak tűnik, bizony réges-régre visszanyúló hagyományokkal büszkélkedhet. Úgy tartják, hogy a násznép megajándékozása szerencsét hoz az Ifjú Pár házasságára. De nem csak az esküvői vendégeket illik megajándékozni a Nagy Nap alkalmából! A szülőket, a szertartásvezetőt és a lánybúcsú / legénybúcsú szervezőit és résztvevőit is.

A magyar népszokás szerint az esküvői vendégek nem mehettek el üres kézzel a lakodalomból, ezért az örömanyák ételt csomagoltak a távozóknak. A modern tradíciók szerint az esküvői köszönőajándékok ma már inkább olyan kedvességek, melyek egyszerre több funkciót is ellátnak. Szépek (így az asztalok ékei, a dekoráció fontos elemei), praktikusak (pl. névvel ellátva névtáblaként is funkcionálnak). Örömet okoznak és persze örök emlékül is szolgálnak vendégeiteknek.

(A weboldalon található összes fotó és szöveg a Menta Esküvő by Menta Marketing EC. tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)


ÍME AZ 1. NÁSZAJÁNDÉKOTOK!

40.000 Ft összértékű AJÁNDÉKCSOMAGGAL kedveskedünk Nektek, melyet az ajánlatban találtok: