köszönőajándék

KÖSZÖNŐAJÁNDÉK

1 helyen minden esküvői köszönőajándék amire szükségetek lesz, szertartástól a lakodalomig. Dőljetek hátra, hiszen ettől a pillanattól kezdve elegendő csak velünk egyeztetnetek kívánságaitokat és nem kell százfelé morzsolódnotok életetek legstresszesebb időszakában. Mi már össze is állítottunk számotokra egy esküvői köszönőajándék listát segítségképpen.

KÖSZÖNŐAJÁNDÉK LISTA

  • NÉVTÁBLA + AJÁNDÉK EGYBEN: gyönyörű, hatszög formájú, 6 cm átmérőjű, kerámia névtáblák, magas fényű fehér mázzal, egyedi feliratokkal (pl. a vendégek neveivel).
  • HŰTŐMÁGNES + NÉVTÁBLA + AJÁNDÉK EGYBEN:  gyönyörű, hatszög formájú, 6 cm átmérőjű, kerámia névtáblák, magas fényű fehér mázzal, hűtőmágnessel ellátva, egyedi feliratokkal (pl. a vendégek neveivel).
  • MÉZES ÜVEG + NÉVTÁBLA + AJÁNDÉK EGYBEN: 40 ml űrtartalmú, 5 cm magas, bűbájos mézes üvegek, arany fedővel, egyedi feliratokkal (pl. a vendégek neveivel).
  • PÁLINKÁS ÜVEG + NÉVTÁBLA + AJÁNDÉK EGYBEN: 40 ml űrtartalmú, 18,5 cm magas, elegáns csatos pálinkás üvegek, fehér kupakkal, egyedi feliratokkal (pl. a vendégek neveivel).
  • LEGYEZŐ + NÉVTÁBLA + AJÁNDÉK EGYBEN

Az esküvői dekoráció elmaradhatatlan kellékei a vendégasztalokra készített köszönőajándékok a násznépnek. A köszönőajándék bármennyire is divatos, modern dolognak tűnik, bizony réges-régre visszanyúló hagyományokkal büszkélkedhet. Úgy tartják, hogy a násznép megajándékozása szerencsét hoz az Ifjú Pár házasságára. De nem csak az esküvői vendégeket illik megajándékozni a Nagy Nap alkalmából! A szülőket, a szertartásvezetőt és a lánybúcsú / legénybúcsú szervezőit és résztvevőit is.

A magyar népszokás szerint az esküvői vendégek nem mehettek el üres kézzel a lakodalomból, ezért az örömanyák ételt csomagoltak a távozóknak. A modern tradíciók szerint az esküvői köszönőajándékok ma már inkább olyan kedvességek, melyek egyszerre több funkciót is ellátnak. Szépek (így az asztalok ékei, a dekoráció fontos elemei), praktikusak (pl. névvel ellátva névtáblaként is funkcionálnak). Örömet okoznak és persze örök emlékül is szolgálnak vendégeiteknek.

Fotókért és videókért kattints MUNKÁINK »»»

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)


ÍME AZ 1. NÁSZAJÁNDÉKOTOK!

40.000 Ft összértékű AJÁNDÉK szolgáltatással kedveskedünk Nektek, melyet az ajánlatban találtok: