Golf Club esküvő

ESKÜVŐI TÁBLA

1 helyen minden esküvői tábla amire szükségetek lesz, szertartástól a lakodalomig. Dőljetek hátra, hiszen ettől a pillanattól kezdve elegendő csak velünk egyeztetnetek kívánságaitokat és nem kell százfelé morzsolódnotok életetek legstresszesebb időszakában. Mi már össze is állítottunk számotokra egy listát segítségképpen:

ESKÜVŐI TÁBLA LISTA

  • WELCOME / KÖSZÖNTŐ TÁBLA: Legyen a ti esküvőtök éke is egy (vagy több) gyönyörű esküvői tábla, egyedi, általatok megálmodott feliratokkal! Köszöntsétek vendégeiteket az ünnep fényéhez illően és varázsoljátok igazán emlékezetessé a Nagy Napot!
  • ÜLÉSREND TÁBLA: A modern esküvők elengedhetetlen kelléke, hiszen óriási segítséget nyújt a násznépnek az asztaluk és helyük megtalálásában, s így nem fogják felesleges kérdésekkel zavarni az Ifjú Párt. Hidd el, ti is és vendégeitek is hálásak lesztek érte!
  • IRÁNYJELZŐ TÁBLA: fából készült, hívogató irányjelző táblák, állványon, földbe szúrva, az általatok kért, egyedi feliratokkal. Óriási segítséget nyújtanak a násznépnek, főleg, ha nagy területen belül több helyszínen lesznek az esküvői programok.
  • SZÉK TÁBLA: a polgári szertartás helyszínének fő székeire kérhettek pl. Menyasszony, Vőlegény, Mr, Mrs, stb. feliratú táblát is.
  • DESSZERT ASZTAL TÁBLA
  • EGYÉB ESKÜVŐI TÁBLA: pl.: program, kreatív feliratok
  • TÁBLA TARTÓ ÁLLVÁNYOK: kecses, fából készült, háromlábú állványok, melyeken tábláink valósággal életre kelnek!

Bármilyen szöveget kérhetsz a táblákra, pl.: Köszöntünk az esküvőnkön Orsi & Balázs 2022.06.11., vagy Foglalj helyet! stb. (maximum 80 karakter szóközzel, a magyar abc betűiből, illetve arab/római számokból).

Fotókért és videókért kattints MUNKÁINK »»»

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)


ÍME AZ 1. NÁSZAJÁNDÉKOTOK!

40.000 Ft összértékű AJÁNDÉK szolgáltatással kedveskedünk Nektek, melyet az ajánlatban találtok: