pálma rendezvényház esküvő

ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ

1 helyen minden esküvői dekoráció amire szükségetek lesz, szertartástól a lakodalomig. Dőljetek hátra, hiszen ettől a pillanattól kezdve elegendő csak velünk egyeztetnetek kívánságaitokat és nem kell százfelé morzsolódnotok életetek legstresszesebb időszakában. Mi már össze is állítottunk számotokra egy esküvői dekoráció listát segítségképpen:

ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ LISTA

  • POLGÁRI SZERTARTÁS ASZTAL DEKORÁCIÓ: elegáns, üveg mécsesekkel, gyertyatartókkal, romantikusan pislákoló úszó-, szál- és tömb gyertyákkal.
  • VENDÉGASZTAL DEKORÁCIÓ: elegáns, üveg mécsesekkel, gyertyatartókkal, romantikusan pislákoló úszó-, szál- és tömb gyertyákkal.
  • FŐASZTAL DEKORÁCIÓ: elegáns, üveg mécsesekkel, gyertyatartókkal, romantikusan pislákoló úszó-, szál- és tömb gyertyákkal.
  • FŐASZTAL HÁTTÉR (FÉNYFÜGGÖNY): látványos, romantikus, tündérfényű fénysorokkal, ami méltó háttérként szolgál az Ifjú Pár főasztala mögött.
  • BOLDOGSÁGKAPU: mondjátok ki a boldogító igent varázslatos, arany színű, kör, vagy szögletes alakú boldogságkapuink alatt!
  • FÉNYSOROK: az esküvői fények a Nagy Nap elmaradhatatlan látványelemei. Főleg akkor, ha esti/éjszakai szertartást is szeretnétek! Fénysoraink kerülhetnek kültérre és beltérre egyaránt, pl.: fatörzsekre, oszlopokra, hajókorlátra.

rudas bistro esküvő

rudas bistro esküvő

prestige hajó esküvő

pálma rendezvényház esküvő

pálma rendezvényház esküvő

barabás villa esküvő

benczúr hotel esküvő

rudas bistro esküvő

esküvői bútorok

esküvői kellékek

deák udvarház esküvő

esküvői textilek

esküvői dekoráció

esküvőszervezés

esküvői grafika

világítástechnika

deák udvarház esküvő

Gyertek és bízzátok olyan szakemberekre életetek legfontosabb napjának dekorációját, akik szívvel lélekkel végzik munkájukat, mintha csak a saját esküvőjükről lenne szó! Esküvőtök napján mindent a helyszínre szállítunk, installáljuk az esküvői dekorációt, másnap pedig elhozzuk őket a helyszínről – átadva a helyet a következő rendezvénynek. Nektek semmi dolgotok! Értetek, a boldog Jegyespárokért dolgozunk.

(A weboldalon található összes fotó és szöveg a Menta Esküvő by Menta Marketing EC. tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)


ÍME AZ 1. NÁSZAJÁNDÉKOTOK!

40.000 Ft összértékű AJÁNDÉKCSOMAGGAL kedveskedünk Nektek, melyet az ajánlatban találtok: