pálma rendezvényház esküvő

ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ

1 helyen minden esküvői dekoráció amire szükségetek lesz, szertartástól a lakodalomig. Dőljetek hátra, hiszen ettől a pillanattól kezdve elegendő csak velünk egyeztetnetek kívánságaitokat és nem kell százfelé morzsolódnotok életetek legstresszesebb időszakában. Mi már össze is állítottunk számotokra egy esküvői dekoráció listát segítségképpen:

ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ LISTA

  • POLGÁRI SZERTARTÁS ASZTAL DEKORÁCIÓ: elegáns, üveg mécsesekkel, gyertyatartókkal, romantikusan pislákoló úszó-, szál- és tömb gyertyákkal.
  • VENDÉGASZTAL DEKORÁCIÓ: elegáns, üveg mécsesekkel, gyertyatartókkal, romantikusan pislákoló úszó-, szál- és tömb gyertyákkal.
  • FŐASZTAL DEKORÁCIÓ: elegáns, üveg mécsesekkel, gyertyatartókkal, romantikusan pislákoló úszó-, szál- és tömb gyertyákkal.
  • FŐASZTAL HÁTTÉR (FÉNYFÜGGÖNY): látványos, romantikus, tündérfényű fénysorokkal, ami méltó háttérként szolgál az Ifjú Pár főasztala mögött.
  • BOLDOGSÁGKAPU: mondjátok ki a boldogító igent varázslatos, arany színű, kör, vagy szögletes alakú boldogságkapuink alatt!
  • FÉNYSOROK: az esküvői fények a Nagy Nap elmaradhatatlan látványelemei. Főleg akkor, ha esti/éjszakai szertartást is szeretnétek! Fénysoraink kerülhetnek kültérre és beltérre egyaránt, pl.: fatörzsekre, oszlopokra, hajókorlátra.

Fotókért és videókért kattints MUNKÁINK »»»

Gyertek és bízzátok olyan szakemberekre életetek legfontosabb napjának dekorációját, akik szívvel lélekkel végzik munkájukat, mintha csak a saját esküvőjükről lenne szó! Esküvőtök napján mindent a helyszínre szállítunk, installáljuk az esküvői dekorációt, másnap pedig elhozzuk őket a helyszínről – átadva a helyet a következő rendezvénynek. Nektek semmi dolgotok! Értetek, a boldog Jegyespárokért dolgozunk.

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)


ÍME AZ 1. NÁSZAJÁNDÉKOTOK!

40.000 Ft összértékű AJÁNDÉK szolgáltatással kedveskedünk Nektek, melyet az ajánlatban találtok: