NATURAL CANDLE


100% TERMÉSZET
100% ELEGANCIA

GYERTYA ILLATOK

A Natural Candle gyertyáink egyedi, ínycsiklandozó, valódi süti illatokkal kényeztetnek, mely illatanyagokat sosem tesztelték állatokon, parabén- és ftalát mentesek, valamint megfelelnek a REACH előírásainak is.

AMERICAN DOUBLE CHOCOLATE BROWNIE – AMERIKAI DUPLA CSOKIS BROWNIE

Natural Candle - amerikai dupla csokis brownie

CREAMY BOURBON VANILLA CAKE – BOURBON VANÍLIA KRÉMES PISKÓTA

Natural Candle - bourbon vanília krémes piskóta

GRANDMA’S HOT APPLE PIE – NAGYI FORRÓ ALMÁS PITÉJE

Natural Candle - nagyi forró almás pitéje

100% TERMÉSZETES ALAPANYAGOK

Natural Candle gyertyáink 100%-ban természetes, GMO-mentes, tiszta szójaviaszból készülnek, mely bőrgyógyászatilag tesztelt, vegán termék. A leghíresebb észak-amerikai és európai gyertyagyártók által is használt prémium alapanyag. Tiszta égésű, különösen jó a hideg és meleg illatok visszaadására.

Natural Candle - természetes alapanyagok

ELEGÁNS ÜVEG TÉGELY

Natural Candle gyertyáink elegáns, 200 ml-es üveg tégelyben érkeznek hozzád, így otthonod díszei is lesznek.

Natural Candle - üveg tégely

MODERN KRÉMFEHÉR SZÍN

A Natural Candle gyertyáink gyönyörű, elegáns, modern krémfehér színűek.

Natural Candle - krémfehér szín

ROPOGÓ FA KANÓC

A Natural Candle gyertyák egyik különlegessége, hogy a silány pamut helyett eredeti, ropogó, prémium minőségű fa kanóccal készülnek, melyek felidézik a kandallóban ropogó tűz dallamát. Égés közben finom, sercegő, ropogó hangot hallatnak, mely fokozza a gyertya élményét és édes melegséggel tölti el a szívedet. A fa kanócaink jellegzetes háromszög alakú lánggal olvasztják fel az illatos viaszt, így sokkal hamarabb érezheted a mennyei illatokat, mint egy átlagos pamut kanócos gyertyánál. Ráadásul, a fa kanócaink elfújáskor kevesebb ideig is füstölnek, mint a pamut kanócos gyertyák, így a Natural Candle gyertyák megőrzik a szoba kellemes, tiszta illatát, a kellemetlen, égett szag szennyezése nélkül.

Natural Candle - ropogó fa kanóc

HATALMAS MÉRET

Mi nem spórolunk a jóból! A Magyarországon általában kapható kézműves szójagyertyáknál (120 ml, 160 ml) jóval nagyobb méretben készítjük nektek a Natural Candle gyertyákat: 200 ml-es kiszerelésben, WOW! Méghozzá ugyanazért az árért, vagy még kedvezőbben is. Megérdemled, hogy a pénzedért a legjobbat és legtöbbet kapd!

MINDEN MENTES TERMÉK

Natural Candle - minden mentes

SZEMÉLYRE SZABOTT GYÁRTÁS

Nálunk minden Natural Candle gyertya egyedi megrendelésed, saját kívánságaid alapján, frissen, kézzel készül. Magyar kézműves termék. A gyártási idő kb. 1-3 munkanap.

GYORS SZÁLLÍTÁS

Kb. 1-2 munkanap

EGYSZERŰ FIZETÉS

utalás

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A Natural Candle gyertyákat az első használat során érdemes 1-2 óráig folyamatosan égve hagyni, hogy a viasz teljesen feloldódjon a gyertya felszínén, így biztosítva a megfelelő égési időt. A használat után elszenesedett fakanóc végét javasoljuk kicsit visszatörni minden újragyújtás előtt, hogy még tovább élvezhető legyen gyertyáink meleg fénye!

MEGRENDELÉS – HAMAROSAN!

15% KEDVEZMÉNY KUPON

A megrendelési lehetőség megnyitásáig egy 15%-os kedvezményt biztosító kuponnal szeretnénk kedveskedni nektek! Ehhez nincs más dolgotok, mint kitölteni az alábbi űrlapot és máris a tiétek: