Vajdahunyad vára esküvő

VAJDAHUNYAD VÁRA ESKÜVŐ

Időről időre megosztjuk veletek a szívünknek legkedvesebb esküvői dekorációink történeteit. Ezúttal a Vajdahunyad vára esküvő greenery dekorációját mutatjuk be nektek, domináns sötétzöld színekkel, fehér prémium virágokkal, elegáns fénylő arany kiegészítőkkel és több, mint száz romantikus gyertyafénnyel.

Vajdahunyad vára esküvői helyszín ajánlatkérés ITT »»»

VAJDAHUNYAD VÁRA ESKÜVŐ

„Életünk legszebb napját még szebbé tettétek! Olyan mesés dekorációt varázsoltatok, amitől egyik ámulatból a másikba estünk mi is és a vendégek is. Egy igazi Walt Disney mesében éreztük magunkat! Emlékszem, mikor leültünk a főasztalhoz és körbe néztünk, nem hittem a szememnek, valami csoda volt. A vendégeink a mai napig emlegetik, milyen gyönyörű volt minden és még sosem voltak ilyen szép esküvőn. Hálás köszönetünk az egész csapatnak mindenért!” (Edina & Szabolcs)

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

Vajdahunyad vára esküvő

esküvői catering

VAJDAHUNYAD VÁRA ESKÜVŐ, KERENGŐ

Magyarország legkülönlegesebb, legvarázslatosabb esküvői helyszíne, „Walt Disney kastélya”, a budapesti Városliget Vajdahunyad vára és az ott megbúvó Kerengő. Kíváncsi szemek elől teljesen elzárva, “várromok” között rejtőzik, magánszemélyként nem is látogatható… A Menta Esküvőnek hála azonban az Ifjú Párnak lehetősége nyílt a várkastély romantikus falai között, 100 fős násznép körében ünnepelni életük Nagy Napját. A Vajdahunyad vára esküvő polgári szertartásának a barokk stílusú belső kert adott otthont. Ezen a csodás helyen az anyakönyvvezető borostyánok ölelésében, meghitt családi hangulatban celebrált. A lenyugvó nap meleg narancsos simogatásában, a Jáki kápolna patinás boltívei előtt hangoztak el a jókívánságok, koccantak a pezsgős poharak és repült a csokor.

ESKÜVŐI VIRÁGOK

A menyasszonyi csokor egy gyönyörű, hatalmas, hófehér bazsarózsa csoda volt, ami tökéletesen harmonizált a menyasszony királynői, spanyol csipke és tüll menyasszonyi ruhájával. A fehér prémium virágok megjelentek a vőlegény, az örömapa, a tanú és a ceremóniamester kitűzőjében és a dobó csokorban is.

ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ

A díszes kovácsoltvas bejáratnál greenery welcome tábla, majd beljebb lépve gyönyörű ülésrend tábla fogadta a vendégeket. A végtelen hosszú asztalsorok közepén végigfutó buja greenery zöld növénydekoráció is bájos fehér virágokkal egészült ki. Mindezt a több, mint száz elegáns üvegmécses és romantikusan pislákoló gyertyák fénye tette tökéletessé. A dekoráció egy igazi erdei tündérvilágot idézett meg a barokk árkádok alatt. A főasztalnál valóságos hófehér vízesés és fények díszelegtek, ami méltó háttérként szolgál az Ifjú Pár mögött. Az esküvőt a greenery stílushoz tökéletesen passzoló fényes arany kiegészítőinkkel koronáztuk meg. Megjelentek a welcome asztalon, az esküvői feliratokon, az asztalszámok és menük dekor keretein, valamint a textil hatású szalvéták szalvétagyűrűin is.

ESKÜVŐI GRAFIKÁK

A mesés grafikákon is visszaköszöntek az esküvő színei és stílusjegyei, a domináns sötétzöld, a borostyánok, a fehér csipke, a gyertyák fénye. A teljes kollekciót elkészítettük az Ifjú Párnak: a meghívót, a menü & itallapot, az ültetőkártyákat, a köszöntő kártyákat (melyekkel egy időkapszulában üzenhettek), valamint az esküvői kreatív feliratokat.

ESKÜVŐI KELLÉKEK, LÁTVÁNYELEMEK, KÖSZÖNŐAJÁNDÉKOK

Köszönőajándékokból sem volt hiány, külön készültünk az örömszülőknek, a lánybúcsú szervezőinek és persze minden vendégnek. Esküvői kellékként a forró nyárhoz illő greenery stílusú, egyedi felirattal ellátott legyező dukált, melyek pár perc alatt elkeltek és nagy örömet okoztak kicsiknek-nagyoknak egyaránt. Az ámulatba ejtő esküvői fotókhoz elengedhetetlen látványelemek sem maradhattak el úgy, mint az arany konfetti szórással, a buborékfújás és a romantikus éjszakai csillagszórózással varázsoltuk még szebbé az esküvői képeket. Egy tényleg tündérmesébe illő, varázslatos esküvő volt!

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk TILOS!)


ÁRAJÁNLAT 2024/25

Teljes körű, elegáns esküvői dekoráció, elegáns párok számára: