deák udvarház esküvő

THE SECRET PLACE ESKÜVŐ

Időről időre megosztjuk veletek a szívünknek legkedvesebb esküvői dekorációink történeteit. Ezúttal a Deák Udvarház – The Secret Place esküvő vintage dekorációját mutatjuk be nektek, domináns fehér színekkel, egy csipetnyi magyar népmese pirossal, tengernyi csipkével és százával pislákoló romantikus fénnyel.

“A polgári szertartás helyszíne nagyon hangulatos lett” (Helga)

irányjelző táblák

deák udvarház esküvő

deák udvarház esküvő

deák udvarház esküvődeák udvarház esküvő

deák udvarház esküvő

deák udvarház esküvő

deák udvarház esküvődeák udvarház esküvő

deák udvarház esküvő

deák udvarház esküvő

deák udvarház esküvő

deák udvarház esküvő

templomi szertartás

A polgári szertartás a Deák Udvarház – The Secret Place esküvő fénypontja, melynek az erdei helyszín adott otthont, ahova tündérmese hangulatot varázsoltunk. A székeket csipkés mécsestartókkal és pislákoló mécsesekkel díszítettük a bevonulás mentén, hogy még fennköltebb legyen a menyasszony érkezése. A fenyőerdő hórihorgas, öreg fatörzseit apró tündérfényű fénysorokkal keltettük életre, a ceremónia helyszínét megannyi fénylő, csillogó, hatalmas üveg mécsessel, gyertyákkal és a lágy szellőben lengedező fenséges, hófehér dekoranyagokkal tettük az ünnep fényéhez méltóvá. Mintha csak egy mesekönyv legszebb oldala tárult volna az esküvői vendégek elé!

A szertartást lámpásokkal és antik ezüst gyertyaállvánnyal tettük még csodásabbá. A lenyugvó nap eleinte izzóan narancsossá festette a dekor kellékeinket, majd ahogy leszállt az éj, a gyertyafények életre keltek a fénysorokkal és százával táncoló szentjánosbogárként ejtették ámulatba a násznépet.

A Deák Udvarház – The Secret Place esküvő dekorációja kiegészült a templom meghitt díszítésével is. A dekoráció legszebb eleme a padsorok díszítése volt a bevonulás mentén, méghozzá elegáns, hófehér dekorselyem masnikkal. Minden Menyasszony megérdemli, hogy élete legszebb napján ilyen méltó díszítés ölelésében érkezhessen az oltárhoz, a Vőlegényhez.

Kecses irányítótábláink a 4,5 hektáros birtok bejáratánál és a ceremónia helyszínén várták a vendégeket, egyedi, névre szóló feliratokkal és a pár által kedvelt magyar népmese hangulatot megidéző turbékoló gerlepárral.

A Deák Udvarház esküvő lakodalmas vacsoráját a vintage stílusú télikertben fogyasztották el a vendégek. Az alap dekorációt meseszép, hófehér, csipke vintage mécsesekkel egészítettük ki az ünnepi asztalokon terebélyesedő fakorongokon. Az est egyik fénypontját a friss házasok szikrázó csillagszóróink alatti vonulása és a hitvesi csók adta.

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)


ÁRAJÁNLAT

Személyre & helyszínre szabott, teljes körű esküvői dekoráció, 1 helyen minden! 2023-as bérleti díjak, 60.000 Ft AJÁNDÉK szolgáltatás, pénz visszafizetési garancia, áfa mentes árak: