pálma rendezvényház esküvő

PÁLMA RENDEZVÉNYHÁZ ESKÜVŐ

Időről időre megosztjuk veletek a szívünknek legkedvesebb esküvői dekorációink történeteit. Ezúttal a Pálma Rendezvényház esküvő lélegzetelállító greenery dekorációját mutatjuk be nektek, domináns sötétzöld színekkel, merész arany kiegészítőkkel és habos tüll dekorációval.

“Köszönjük szépen Edinának az esküvői dekorációnkat! Sok szervezés és egyeztetés után pont olyan lett amilyet megálmodtam! ?? Jajj de imádtuk ezt az összeállítást” (Viki & Joci)

pálma rendezvényház esküvő

pálma rendezvényház esküvő

pálma rendezvényház esküvő

pálma rendezvényház esküvő

pálma rendezvényház esküvő

pálma rendezvényház esküvő

pálma rendezvényház esküvő

pálma rendezvényház esküvő

pálma rendezvényház esküvő

pálma rendezvényház esküvő

pálma rendezvényház esküvő

pálma rendezvényház esküvő

PÁLMA RENDEZVÉNYHÁZ ESKÜVŐ

A Pálma Rendezvényház esküvő polgári szertartása a romantikus, 1783-ban telepített Angolkertben került megrendezésre, mely Magyarország 1. angol típusú kertje. A merev, szigorú formáiról ismert francia stílussal ellentétben itt a fákat és bokrokat csoportokban ültették, méghozzá úgy, hogy minden oldalról szép látványt nyújtsanak. Így tökéletes fotóhelyszínül szolgált az Ifjú Pár számára.

POLGÁRI SZERTARTÁS DEKORÁCIÓ

A gyönyörű, arany boldogságkapunak is ez a táj, a leheveredésre, piknikezésre csábító zöld pázsit borította talaj adott otthont. A fenséges körkaput csillogó dekorgömbökben és hatalmas üveg gyertyatartókban pislákoló mécsesekkel tettük még látványosabbá. Ahogy leszállt az éj, igazi látványossággá változott! Az arany színű chiavari székek földig érő, méregzöld szatén, valamint greenery és virág díszítéssel várták a menyasszonyt a bevonulás mentén. A szélben fényesen szálló szatén elképesztő látványt nyújtott! Tüneményes fehér sziromszóró kosárkánk és a fehér rózsaszirmok is főszerephez jutottak a nagy napon.

ESKÜVŐI TÁBLÁK

Az 1800-as években épült Pálma Rendezvényház patinás bejáratánál gyönyörű esküvői tábláink fogadták a vendégeket. A köszöntő és az ülésrend táblát is az esküvő greenery stílusában készítettük el, merész sötétzöld színnel és fénylő, kecses arany feliratokkal.

ESKÜVŐI GRAFIKÁK

Az esküvői grafikákon is ezt a stílust vittük végig, hogy teljes és tökéletes legyen az összhatás. Az ülésrend tábla kártyáit arany viaszpecsétekkel tettük még fennköltebbé. Az ülésrend tábla smaragd és ásvány stílusában az asztalokra elegáns menü & itallapok kerültek. A desszert asztal kártyái pedig a pár által a kisfiúknak készített arany dínókba tűzve várták a vendégeket.

PÁLMA RENDEZVÉNYHÁZ VENDÉGASZTALOK DÍSZÍTÉSE

A szecessziós nagyterembe tovább haladva fenséges látvány tárult a násznép elé! A smargdzöld abroszokkal borított körasztalokon kecses arany állványok nyújtóztak az ég felé, rajtuk burjánzó, sötétzöld greenery kompozíciók, fehér virágokkal díszítve. Természetesen itt sem maradhattak el a gyertyafények, a ránk jellemző módon rengeteg üveg mécsessel és gyertyával készültünk, hogy az ünnepi vacsorát a lehető legromantikusabb, legszebb környezetben fogyaszthassák el a vendégek.

FŐASZTAL DEKORÁCIÓ

Az enteriőr fénypontja a friss házasok asztala volt, ahol hófehér ölelésben foglalhattak helyet. A főasztal mögött fehér dekoranyagunk és tündérfényeink szolgáltattak méltó hátteret az Ifjú Pár számára. Az ünnepi asztalt fehér vízesésként, habosan leomló tüll dekorációval tettük még szebbé. Minderre hatalmas greenery és virág kompozícióval, valamint rengeteg üveg mécsessel és gyertyával tettük fel a koronát. Valóban fenséges látványt nyújtott!

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk TILOS!)


ÁRAJÁNLAT 2024/25

Teljes körű, elegáns esküvői dekoráció, elegáns párok számára: