Matild Palace esküvő

MATILD PALACE ESKÜVŐ

Időről időre megosztjuk veletek a szívünknek legkedvesebb esküvői dekorációink történeteit. Ezúttal az 5 csillagos Matild Palace esküvő kulisszái mögé vezetünk benneteket, ahol a luxus környezetben alternatív boldogságkapunkkal, valamint hófehér és púder rózsaszín virágcsodákkal tettük még emlékezetesebbé a naplementét.

Budapest egyik legelegánsabb helyszínén, a Luxury Collection Hotel elképesztő panorámával rendelkező The Duchess sky bárjának teraszán installáltuk modern boldogságkapunkat, mely egyben fotópontként is tündökölt. A századfordulón, 1902-ben épült Matild Palace új értelmet ad az elegancia fogalmának, ehhez méltó módon mi is az elegáns, letisztult vonalat képviseltük. A neobarokk palota felkerült az UNESCO világörökségi listájára is, és 1977 óta védett műemléknek minősül.

„Edinát egy közösen tervezett esküvői fotózás kapcsán ismertük meg, ahol pillanatok alatt ránk hangolódott és szakmaiságával segített az inspirálódásunkat. A forgatást a modern elegancia jegyében terveztük, amihez tökéletesen harmonizáló fehér – arany installációkkal kápráztatott el minket.” (Leya Couture)

Fotók: Menta Esküvő
Videók: Menta Esküvő

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)


ÁRAJÁNLAT

Személyre & helyszínre szabott teljes körű esküvői dekoráció, 1 helyen minden!