Matild Palace esküvő

MATILD PALACE ESKÜVŐ

Időről időre megosztjuk veletek a szívünknek legkedvesebb esküvői dekorációink történeteit. Ezúttal az 5 csillagos Matild Palace***** esküvő kulisszái mögé vezetünk benneteket, ahol a luxus környezetben elegáns, arany boldogságkapunkkal, valamint hófehér és púder rózsaszín virágkompozíciókkal tettük még emlékezetesebbé a gyönyörű naplementét.

A századfordulón, 1902-ben épült Matild Palace új értelmet ad az elegancia fogalmának, ehhez méltó módon mi is az elegáns, letisztult vonalat képviseltük a dekorálás során. A neobarokk palota méltóképp került az UNESCO világörökségi listájára, és 1977 óta védett műemléknek minősül. Így Budapest egyik legelegánsabb helyszínén, a Luxury Collection Hotel elképesztő panorámával rendelkező The Duchess sky bárjának teraszán installálhattuk modern, geometrikus boldogságkapunkat, mely egyben fotópontként is tündökölt.

„Edinát egy közösen tervezett esküvői fotózás kapcsán ismertük meg, ahol pillanatok alatt ránk hangolódott és szakmaiságával segített az inspirálódásunkat. A forgatást a modern elegancia jegyében terveztük, amihez tökéletesen harmonizáló fehér – arany installációkkal kápráztatott el minket.” (Leya Couture)

Fotók: Bella Rose Wedding Photography, Menta Esküvő
Videók: Menta Esküvő

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk TILOS!)


ÁRAJÁNLAT

Személyre & helyszínre szabott, teljes körű esküvői dekoráció, 1 helyen minden! 2023-as bérleti díjak, 60.000 Ft AJÁNDÉK szolgáltatás, pénz visszafizetési garancia, áfa mentes árak: