HILLTOP BORBIRTOK ESKÜVŐ

Időről időre megosztjuk veletek a szívünknek legkedvesebb esküvői dekorációink történeteit. Ezúttal a Hilltop Borbirtok esküvő luxus dekorációját mutatjuk meg nektek, pasztell és púder rózsaszín színekkel, többszáz szál prémium virággal, elegáns arany és üveg kiegészítőkkel, valamint számtalan romantikus fénnyel! A váratlan vihar és eső miatt ráadásul aznap, az utolsó pillanatban kellett újraterveznünk a teljes esküvői dekorációt a külső szabadtéri sátras helyszínről a beltéri étterem részre, ezért külön büszkék vagyunk a csodás végeredményre!

„Szuper gyorsan sikerült egyeztetnünk Edinával minden elképzelésünket a nagy napunkra. Nyitott volt minden ötletünkre, valamint Ő is küldött ötleteket, s jó tanácsokat. Az időjárás (zuhogó eső) miatt az utolsó pillanatban muszáj volt nehány változtatás (külső szabadtéri helyszín helyett belső étterem lett a helyszín), de a benti dekoráció is mindenkinek nagyon tetszett. Még egyszer köszönjük szépen!” (Dóra & Paolo)

Hilltop Borbirtok esküvő

Fotók: Menta Esküvő
Videók: Menta Esküvő

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk TILOS!)


ÁRAJÁNLAT

Személyre & helyszínre szabott, teljes körű esküvői dekoráció, 1 helyen minden! 2023-as bérleti díjak, 60.000 Ft AJÁNDÉK szolgáltatás, pénz visszafizetési garancia, áfa mentes árak: