FEHÉR ESKÜVŐ

Mikor kiválasztod az esküvői dekoráció domináns színét, nem csak a saját ízlésedet, hanem az adott szín mélyebb jelentéseit is érdemes figyelembe venned! Egy adott színhez ugyanis adott érzelmek párosulnak és a látványán túl bizony hatással lesz a te és vendégeid hangulatára, közérzetére, figyelmére és viselkedésére is.

A fehér szín jelentése kultúránkként, földrészenként és országonként is különböző, azonban Európa nagy részén – így hazánkban is – a házasság, a béke, a tisztaság és a szentség szimbóluma. Megtestesíti a fényt, a tisztaságot, az ártatlanságot, így tökéletes választás lehet számodra, mint az esküvői dekoráció domináns színe.

A menyasszonyi ruha fehér színe a tisztaságot és a szűziességet, míg a fehér virág a gyermekáldást jelenti. Tudtad? A keresztény hagyományok szerint pedig az öröm és a vigasság hordozója, a szentség, Isten és a feltámadás színe.

Az esküvői dekoráció színének kiválasztásakor fontos figyelembe venned azt is, hogy az esküvő helyszínéhez mely színek passzolnak. A fehér színnel jellemzően nem lehet mellényúlni, de érdemes megfontolod, hogy egy-egy másik színnel is kiegészítsd annak elkerülése végett, hogy a tér túlságosan rideg, hideg, a fehér esküvői dekoráció pedig „láthatatlan” legyen. Hiszen a fehér valójában a szín hiánya.


ÁRAJÁNLAT 2024/25

Teljes körű, elegáns esküvői dekoráció, elegáns párok számára: