köszönőajándék

ESKÜVŐI KÖSZÖNŐAJÁNDÉK

Az esküvői köszönőajándék bármennyire is divatos, modern dolognak tűnik, bizony réges-régre visszanyúló, ősi hagyományokkal büszkélkedhet. Úgy tartják, hogy a násznép megajándékozása bizony szerencsét hoz az Ifjú Pár házasságára. A magyar népszokás szerint soha nem mehettek el a lakodalomból üres kézzel az esküvői vendégek, az örömanyák ugyanis ételt csomagoltak a távozóknak. Üdvözöljétek ti is a násznépeteket az ünnep fényéhez illően és varázsoljátok igazán emlékezetessé számukra a Nagy Napot! Egy egyedi esküvői köszönőajándék nem csupán szép gesztus lesz tőletek, hanem olyan kedvesség, amely egyszerre több funkciót is ellát!

 

A JÓ ESKÜVŐI KÖSZÖNŐAJÁNDÉK 5 ISMÉRVE

  1. szép, így a násznép asztalainak éke, a látványos esküvői dekoráció fontos eleme
  2. örömöt okoz, mivel a vendégeitek nem számítanak rá, hogy valamilyen ajándék fogja várni őket a welcome asztalon, vagy a vacsora asztalon a helyükre készítve
  3. névtábla & ajándék egyben, azaz nem csak egy meglepetés, hanem a vendégek neveivel ellátva a helyüket is elegánsan jelöli
  4. praktikus, hiszen a szépségén túl van valamilyen konkrét funkciója pl.: megtölthető pálinkával, Nutellával, olajjal, fűszerekkel, krémekkel, stb.
  5. örök emlék szeretteiteknek, amit haza vihetnek magukkal és féltve őrzött kincsük lesz.

 

2023 LEGJOBB ESKÜVŐI KÖSZÖNŐAJÁNDÉKAI

melyek a fenti 5 kritériumot mind teljesítik!

feliratos kerámia

FELIRATOS KERÁMIA: névtábla & ajándék egyben, gyönyörű, hatszög formájú, 6 cm átmérőjű, kerámia névtáblák, magas fényű fehér mázzal, egyedi feliratokkal (pl. a vendégek neveivel).
További infók és megrendelés »»»

FELIRATOS KERÁMIA HŰTŐMÁGNES: névtábla & ajándék egyben, gyönyörű, hatszög formájú, 6 cm átmérőjű, kerámia névtáblák, magas fényű fehér mázzal, hűtőmágnessel ellátva, egyedi feliratokkal (pl. a vendégek neveivel).
További infók és megrendelés »»»

feliratos mézes üveg

FELIRATOS MÉZES ÜVEG: névtábla & ajándék egyben, 40 ml űrtartalmú, 5 cm magas, bűbájos mézes üvegek, arany fedővel, egyedi feliratokkal (pl. a vendégek neveivel).
További infók és megrendelés »»»

feliratos pálinkás üveg

FELIRATOS PÁLINKÁS ÜVEG: névtábla & ajándék egyben, 40 ml űrtartalmú, 18,5 cm magas, elegáns csatos pálinkás üvegek, fehér kupakkal, egyedi feliratokkal (pl. a vendégek neveivel).
További infók és megrendelés »»»


ÁRAJÁNLAT 2024/25

Teljes körű, elegáns esküvői dekoráció, elegáns párok számára: