ESKÜVŐ 2021

2021.05.21.

Esküvő 2021 nyarán, nincs több akadály! Jól tudjuk, hogy nektek – akik a 2021 nyári esküvőtökre készültük – most minden perc számít. Mi ebben továbbra is hű társaitok vagyunk, hiszen összes szolgáltatásunk esetén számíthattok ránk »»»

ESKÜVŐ 2021 – KORMÁNYRENDELET

A 2021. május 21-én megjelent Magyar Közlöny 2021. évi 94. száma szerint (Forrás: magyarkozlony.hu):

  • Magán- és családi rendezvény legfeljebb 50 fő részvételével korlátozás nélkül tartható,
  • lakodalom pedig akár legfeljebb 200 fő részvételével korlátozás nélkül tartható.
  • Ha a házasságkötésre nem az anyakönyvi hivatal házasságkötő termében, a polgármesteri hivatal helyiségében vagy a vallási közösség vallási tevékenység céljára használt helyiségében kerül sor, a házasságkötésre az e rendelet családi eseményre vagy magánrendezvényre vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.
  • A családi eseményen vagy magánrendezvényen – az ott foglalkoztatottakon kívül – egy időben a) a lakodalom esetén legfeljebb 200 fő, b) a lakodalmon kívül minden más családi esemény vagy magánrendezvény esetén legfeljebb 50 fő lehet jelen.

Reméljük, hogy a fenti információkkal ismét segítséget tudtunk nyújtani nektek! Pontosan tudjuk, hogy mennyire vártátok már, hogy újra együtt ünnepelhessünk.

Esküvő 2021-ben? Igen, még időben vagytok! Itt tudtok a leggyorsabban kapcsolatba lépni velünk, méghozzá kötelezettségek nélkül, mi pedig elkészítjük és küldjük az árajánlatot, benne a 40.000 Ft összértékű AJÁNDÉKCSOMAGGAL: AJÁNLATKÉRÉS »»» 


ÁRAJÁNLAT 2024/25

Teljes körű, elegáns esküvői dekoráció, elegáns párok számára: