7.990 Ft
táblatartó állvány

TÁBLATARTÓ ÁLLVÁNY

Gyönyörű, kecses, fából készült táblatartó állvány, melyen az esküvői táblák életre kelnek! Stabil, háromlábú és állítható magasságú. Köszöntő és ültetési rend tábláinkhoz kifejezetten ajánlunk. Az állványok minden terepviszonyon egyszerűen és stabilan beállíthatóak, használaton kívül pedig összecsukhatóak, így könnyedén tárolhatóak és szállíthatóak. De természetesen nem csak esküvői tábláinkhoz kérheted az állványokat, hanem bármilyen más jeles alkalomra is pl. szülinap, névnap, lánybúcsú, babaváró, ünnepek (karácsony, húsvét), stb.

TÁBLATARTÓ ÁLLVÁNY MÉRET:

180 cm kinyitva, 90 cm összecsukva

 

TÁBLATARTÓ ÁLLVÁNY SZÍNEK:

 • fehér
 • arany
 • csokibarna
 • mogyoróbarna

táblatartó állvány

TÁBLATARTÓ ÁLLVÁNY ANYAGA:

fa

BÉRLETI DÍJ

Az aktuális bérleti díjakat az oldal alján lévő megrendelő űrlapon találod. Sőt, számláinkra NEM kerül ÁFA felszámításra! Nálunk nincs minimális bérlési mennyiség sem, akár 1 db-ot is kérhetsz! A bérleti díj az egyéb dekorációt (pl. tábla) nem tartalmaz.

SZÁLLÍTÁS

EGÉSZ Magyarország területén. Az aktuális szállítási díjakat megtalálod az oldal alján lévő megrendelő űrlapon.

 • GLS házhozszállítás: a szállítási idő kb. 1 munkanap a csomag futár általi felvételétől számítva, azonban a GLS leterheltségétől függően a szállítási idő növekedhet.
 • MPL házhozszállítás: a szállítási idő és díj egyedileg kerül meghatározásra a MPL aktuális információi alapján.

FIZETÉS

Utalás, ami egyszerű, villámgyors és a legbiztonságosabb számodra! Utalásod néhány percen belül meg is érkezik hozzánk, este és hétvégén is, úgyhogy nálunk non stop bérelhetsz!

Malom és Kacsa esküvő

KAUCIÓ

A bérelt dekorációkért teljes felelősséggel tartozol, az azokban keletkezett kár és eltűnés díját köteles vagy megtéríteni. A kár összege a részünkre visszaküldött csomag kézhezvétele és ellenőrzése után levonásra kerül a kaucióból. Ha a kár meghaladja a kaució összegét, akkor köteles vagy a különbözetet is megtéríteni számunkra.

Amennyiben a dekorációk az eredeti állapotukban, sérülésmentesen és hiánytalanul érkeznek vissza hozzánk, akkor a kaució teljes összegét visszautaljuk részedre. A kaució a táblatartó állvány esetében 3.000 Ft/db.

HASZNÁLAT

A bérelt dekorációkat csak és kizárólag rendeltetésszerűen, dekorációs célra használhatod, azon az eseményen és azon az napon, amelyre a bérlést kérted. A bérelt dekorációk a saját tulajdonunkat képezik, azokat át nem ruházhatod, tovább nem értékesítheted sem bérlésre, sem eladásra.

A táblatartó állvány esetében kiemelten fontos, hogy éles, karcoló vagy maró anyaggal ne találkozzanak, a festésük és felületük semmilyen módon ne sérüljön! Tüzijáték, csillagszóró, gyertyaviasz, és ételek, italok is maradandó nyomot hagyhatnak rajtuk.

A BÉRLÉS MENETE

 1. Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot! Így kb. 1 perc alatt végzel is az összes táblatartó állvány beszerzésével. Jól hangzik, ugye?
 2. Gyorsan ellenőrizzük a rendelkezésre álló készletet/kapacitást.
 3. E-mailben visszaigazoljuk számodra a sikeres bérlésedet és küldjük az utalásod teljesítéséhez szükséges információkat.
 4. Ezt követően csomagodat útnak indítjuk hozzád az általad megadott esemény dátuma előtt 4 nappal. A szállítási idő kb. 1 munkanap a csomag futár általi felvételétől számítva.
 5. A bérelt dekorációkat az esemény dátuma utáni első munkanapon kell útnak indítanod hozzánk hibátlanul, hiánytalanul, házhozszállítással (1144 Budapest, Egyenes u.8.), az eredeti csomagolásban. A házhozszállítás bármely általad választott futárszolgálattal történhet (pl. GLS, Foxpost, Magyar Posta, stb.). A visszaküldés díját a bérlő fizeti. A dekorációk tisztítását mi végezzük, ezzel nincs teendőd.

 

Ha kérdésed lenne, vagy bármilyen akadályba ütköznél a bérlés során, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mentaeskuvo.hu e-mail címen és SEGÍTÜNK!

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)