990 Ft
benczúr hotel esküvő

SZÉKMASNI

Egy gyönyörű székmasni minden széket és padsort ünnepivé és igazán „esküvőssé” varázsol! Díszítsd te is látványos, prémium székmasnijainkkal a polgári szertartás széksorait, a templomi padsorokat a bevonulás mentén és az esküvői vacsora összes székét! 

hilton_esküvő_mentaesküvő

SZÍN

Válaszd a helyszínhez leginkább illő székmasni színt!

 • fehér
 • krém
 • rózsaszín
 • arany

barabás villa esküvő

MÉRET

25 cm széles, kb. 250 cm hosszú

Lógató esküvő

ANYAG

puha, könnyed dekorselyem

benczúr hotel esküvő

BÉRLETI DÍJ

Az aktuális bérleti díjakat az oldal alján lévő megrendelő űrlapon találod. Sőt, számláinkra NEM kerül ÁFA felszámításra! Nálunk nincs minimális bérlési mennyiség sem, akár 1 db-ot is kérhetsz! A bérleti díj az egyéb dekorációt (pl. virág) nem tartalmaz.

barabás villa esküvő

SZÁLLÍTÁS

EGÉSZ Magyarország területén. Az aktuális szállítási díjakat megtalálod az oldal alján lévő megrendelő űrlapon.

 • GLS házhozszállítás: a szállítási idő kb. 1 munkanap a csomag futár általi felvételétől számítva, azonban a GLS leterheltségétől függően a szállítási idő növekedhet. A GLS méret- és súlykorlátja miatt 1 csomagba max. 30 db székmasni fér. Természetesen többet is rendelhetsz, ebben az esetben külön csomagként tudjuk feladni neked.
 • MPL házhozszállítás: a szállítási idő és díj egyedileg kerül meghatározásra a MPL aktuális információi alapján.

rudas bistro esküvő

FIZETÉS

Utalás, ami egyszerű, villámgyors és a legbiztonságosabb számodra! Utalásod néhány percen belül meg is érkezik hozzánk, este és hétvégén is, úgyhogy nálunk non stop bérelhetsz!

 

KAUCIÓ

A bérelt dekorációkért teljes felelősséggel tartozol, az azokban keletkezett kár és eltűnés díját köteles vagy megtéríteni. A kár összege a részünkre visszaküldött csomag kézhezvétele és ellenőrzése után levonásra kerül a kaucióból. Ha a kár meghaladja a kaució összegét, akkor köteles vagy a különbözetet is megtéríteni számunkra.

Amennyiben a dekorációk az eredeti állapotukban, sérülésmentesen és hiánytalanul érkeznek vissza hozzánk, akkor a kaució teljes összegét visszautaljuk részedre. A kaució a székmasni esetében 400 Ft/db.

Normafa esküvő

HASZNÁLAT

A székmasnik frissen mosva, vasalva, hengerre feltekerve érkeznek hozzád, melyeket kibontás után egyesével tudsz felkötni a székekre, padsorokra – így te magad alakíthatod ki a masni fejének kívánt nagyságát, illetve a lelógó szárak hosszát. A masnik megkötése gyerekjáték! Nagyon egyszerű és gyors, semmilyen szaktudást nem igényel. Több módon, több stílusban is használhatóak.

A bérelt dekorációkat csak és kizárólag rendeltetésszerűen, dekorációs célra használhatod, azon az eseményen és azon az napon, amelyre a bérlést kérted. A bérelt dekorációk a saját tulajdonunkat képezik, azokat át nem ruházhatod, tovább nem értékesítheted sem bérlésre, sem eladásra.

Textilek esetében kiemelten fontos, hogy szálkás felülettel-, valamint rozsdával ne találkozzon az anyag! Tüzijáték, csillagszóró, gyertyaviasz, és ételek, italok is maradandó nyomot hagyhatnak rajtuk.

A BÉRLÉS MENETE

 1. Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot! Így kb. 1 perc alatt végzel is az összes székmasni beszerzésével. Jól hangzik, ugye?
 2. Gyorsan ellenőrizzük a rendelkezésre álló készletet/kapacitást.
 3. E-mailben visszaigazoljuk számodra a sikeres bérlésedet és küldjük az utalásod teljesítéséhez szükséges információkat.
 4. Ezt követően csomagodat útnak indítjuk hozzád az általad megadott esemény dátuma előtt 4 nappal. A szállítási idő kb. 1 munkanap a csomag futár általi felvételétől számítva.
 5. A bérelt dekorációkat az esemény dátuma utáni első munkanapon kell útnak indítanod hozzánk hibátlanul, hiánytalanul, házhozszállítással (1144 Budapest, Egyenes u.8.), az eredeti csomagolásban. A házhozszállítás bármely általad választott futárszolgálattal történhet (pl. GLS, Foxpost, Magyar Posta, stb.). A visszaküldés díját a bérlő fizeti. A dekorációk tisztítását mi végezzük, ezzel nincs teendőd.

 

Ha kérdésed lenne, vagy bármilyen akadályba ütköznél a bérlés során, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mentaeskuvo.hu e-mail címen és SEGÍTÜNK!

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)