19.990 Ft
Lógató esküvő

BOLDOGSÁGKAPU

Mondd ki a boldogító igent a fenséges, arany boldogságkapu alatt! Legyen életed legszebb napja és az esküvői fotók éke egy igazán látványos esküvői dekoráció, ami szerelmes hagyományokkal is büszkélkedhet! Használhatod az esküvői ceremónia díszeként, fotóháttérként és a főasztal mögé is dekorációként.

MÉRET

2 m magas, 2 m széles

SZÍN

arany

ANYAG

fém

BÉRLETI DÍJ

Az aktuális bérleti díjat az oldal alján lévő űrlapon találod. Sőt, számláinkra NEM kerül ÁFA felszámításra! A bérleti díj egyéb dekorációt (pl. virág, textil, stb.) nem tartalmaz.

SZÁLLÍTÁS

EGÉSZ Magyarország területén. Az aktuális szállítási díjakat megtalálod az oldal alján lévő megrendelő űrlapon.

  • GLS házhozszállítás: a szállítási idő kb. 1 munkanap a csomag futár általi felvételétől számítva, azonban a GLS leterheltségétől függően a szállítási idő növekedhet.
  • MPL házhozszállítás: a szállítási idő és díj egyedileg kerül meghatározásra a MPL aktuális információi alapján.

FIZETÉS

Utalás, ami egyszerű, villámgyors és a legbiztonságosabb számodra! Utalásod néhány percen belül meg is érkezik hozzánk, este és hétvégén is, úgyhogy nálunk non stop bérelhetsz!

KAUCIÓ

A bérelt dekorációkért teljes felelősséggel tartozol, az azokban keletkezett kár és eltűnés díját köteles vagy megtéríteni. A kár összege a részünkre visszaérkező csomag kézhezvétele és ellenőrzése után levonásra kerül a kaucióból. Ha a kár meghaladja a kaució összegét, akkor köteles vagy a különbözetet is megtéríteni számunkra.

Amennyiben a dekorációk az eredeti állapotukban, sérülésmentesen és hiánytalanul érkeznek vissza hozzánk, akkor a kaució teljes összegét visszautaljuk részedre. A kaució a boldogságkapu esetén 10.000 Ft.

HASZNÁLAT

A boldogságkapu elemenként, szétszerelve, könnyen (normál személyautóban) szállítható méretben érkeznek hozzád. Összeállítása igen egyszerű és gyors, szaktudást nem igényel.

A bérelt dekorációkat csak és kizárólag rendeltetésszerűen, dekorációs célra használhatod, azon az eseményen és azon az napon, amelyre a bérlést kérted. A bérelt dekorációk a saját tulajdonunkat képezik, azokat át nem ruházhatod, tovább nem értékesítheted sem bérlésre, sem eladásra.

A boldogságkapu esetében kiemelten fontos, hogy éles, karcoló vagy maró anyaggal ne találkozzon, a festése és felülete semmilyen módon ne sérüljön!

A BÉRLÉS MENETE

  1. Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot! Így kb. 1 perc alatt végzel is a boldogságkapu beszerzésével. Jól hangzik, ugye?
  2. Gyorsan ellenőrizzük a rendelkezésre álló készletet/kapacitást.
  3. E-mailben visszaigazoljuk számodra a sikeres bérlésedet és küldjük az utalásod teljesítéséhez szükséges információkat.
  4. Ezt követően csomagodat útnak indítjuk hozzád az általad megadott esemény dátuma előtt 4 nappal. A szállítási idő kb. 1 munkanap a csomag futár általi felvételétől számítva.
  5. A bérelt dekorációkat az esemény dátuma utáni első munkanapon kell útnak indítanod hozzánk hibátlanul, hiánytalanul, házhozszállítással (1144 Budapest, Egyenes u.8.), az eredeti csomagolásban. A házhozszállítás bármely általad választott futárszolgálattal történhet (pl. GLS, Foxpost, Magyar Posta, stb.). A visszaküldés díját a bérlő fizeti. A dekorációk tisztítását mi végezzük, ezzel nincs teendőd.

 

Ha kérdésed lenne, vagy bármilyen akadályba ütköznél a bérlés során, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mentaeskuvo.hu e-mail címen és SEGÍTÜNK!

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)