3.990 Ft
asztali futó

ASZTALI FUTÓ

Divatos, gyönyörű, könnyed, puha asztali futók, melyek lazán, gyűrten felhelyezve a tábla asztalok és a körasztalok látványos ékei! De természetesen nem csak esküvői dekorációhoz használhatod az asztali futókat, hanem bármilyen más jeles alkalomra is pl. szülinap, névnap, lánybúcsú, babaváró, ünnepek (karácsony, húsvét), stb.

MÉRET:

1,5 x 1 m

Tipp: körasztal közepére 1 db-ot, egy átlagos 1,5 m hosszú tábla asztalra pedig 2 db-ot javaslunk.

SZÍN:

 • fehér
 • világos rózsaszín (baby pink)
 • sötét rózsaszín (dusty rose)
 • tégla (terracotta)
 • világos kék (baby blue)
 • sötét kék (navy blue)
 • sötét zöld (greenery)

BÉRLETI DÍJ

Az aktuális bérleti díjakat az oldal alján lévő megrendelő űrlapon találod. Sőt, számláinkra NEM kerül ÁFA felszámításra! Nálunk nincs minimális bérlési mennyiség sem, akár 1 db-ot is kérhetsz! A bérleti díj az egyéb dekorációt (pl. virág) nem tartalmaz.

SZÁLLÍTÁS

GLS házhozszállítás, EGÉSZ Magyarország területén. A GLS aktuális szállítási díját (ez tehát nem a mi díjunk!) megtalálod az oldal alján lévő megrendelő űrlapon. A GLS méret- és súlykorlátja miatt a szállítási díja attól függően változik, hogy összesen hány db asztali futó kerül a csomagba. A szállítási idő kb. 1 munkanap a csomag futár általi felvételétől számítva, de a GLS leterheltségétől függően a szállítási idő növekedhet.

FIZETÉS

Utalás, ami egyszerű, villámgyors és a legbiztonságosabb számodra! Utalásod néhány percen belül meg is érkezik hozzánk, este és hétvégén is, úgyhogy nálunk non stop bérelhetsz!

KAUCIÓ

A bérelt dekorációkért teljes felelősséggel tartozol, az azokban keletkezett kár és eltűnés díját köteles vagy megtéríteni. A kár összege a részünkre visszaküldött csomag kézhezvétele és ellenőrzése után levonásra kerül a kaucióból. Ha a kár meghaladja a kaució összegét, akkor köteles vagy a különbözetet is megtéríteni számunkra.

Amennyiben a dekorációk az eredeti állapotukban, sérülésmentesen és hiánytalanul érkeznek vissza hozzánk, akkor a kaució teljes összegét visszautaljuk részedre. A kaució az asztali futó esetében 2.000 Ft/db.

HASZNÁLAT

A bérelt dekorációkat csak és kizárólag rendeltetésszerűen, dekorációs célra használhatod, azon az eseményen és azon az napon, amelyre a bérlést kérted. A bérelt dekorációk a saját tulajdonunkat képezik, azokat át nem ruházhatod, tovább nem értékesítheted sem bérlésre, sem eladásra.

Az asztali futó esetében kiemelten fontos, hogy éles, karcoló vagy maró anyaggal ne találkozzanak, az anyaguk és felületük semmilyen módon ne sérüljön! Tüzijáték, csillagszóró, gyertyaviasz, és ételek, italok is maradandó nyomot hagyhatnak rajtuk.

A BÉRLÉS MENETE

 1. Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot! Így kb. 1 perc alatt végzel is az összes asztali futó beszerzésével. Jól hangzik, ugye?
 2. Gyorsan ellenőrizzük a rendelkezésre álló készletet/kapacitást.
 3. E-mailben visszaigazoljuk számodra a sikeres bérlésedet és küldjük az utalásod teljesítéséhez szükséges információkat.
 4. Ezt követően csomagodat útnak indítjuk hozzád az általad megadott esemény dátuma előtt 4 nappal. A szállítási idő kb. 1 munkanap a csomag futár általi felvételétől számítva.
 5. A bérelt dekorációkat az esemény dátuma utáni első munkanapon kell útnak indítanod hozzánk hibátlanul, hiánytalanul, házhozszállítással (1144 Budapest, Egyenes u.8.), az eredeti csomagolásban. A házhozszállítás bármely általad választott futárszolgálattal történhet (pl. GLS, Foxpost, Magyar Posta, stb.). A visszaküldés díját a bérlő fizeti. A dekorációk tisztítását mi végezzük, ezzel nincs teendőd.

 

Ha kérdésed lenne, vagy bármilyen akadályba ütköznél a bérlés során, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mentaeskuvo.hu e-mail címen és SEGÍTÜNK!

(A weboldalon található összes fotó, videó és szöveg a Menta Esküvő tulajdona, felhasználásuk engedélyköteles.)