ÁSZF


ÁSZF: ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ELÁLLÁSI JOG

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a Fogyasztó és a Vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében: a Fogyasztó webhopokban megrendelt (nem pedig bérelt) termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

A Fogyasztó az elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozatával gyakorolhatja, melyet köteles Vállalkozó e-mail címére megküldeni. Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Fogyasztó, vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. A termék Vállalkozóhoz történő visszaküldésének költségét Fogyasztó viseli. A termék sértetlen, eredeti állapotban és eredeti csomagolásban történő visszaérkezését követően Vállalkozó 30 napon belül visszatéríti a megrendelt termék díját. A visszatérítés során Vállalkozó az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz.

Nem illeti meg az elállási jog Fogyasztót olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet:

  • a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy
  • olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

Az elállási jog tehát nem illeti meg Fogyasztót egyik megvásárolható (mentaeskuvo.hu/shop) termék esetén sem, mivel azok mindegyike egyedi feliratos termék, melyeket a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítunk elő és/vagy egyértelműen a fogyasztó személyére szabunk.

LEMONDÁS & VISSZAUTALÁS

A megvásárolható termékek (mentaeskuvo.hu/shop) esetében:

  • A termék előre utalt vételi árának 50%-a visszautalásra kerül Megrendelő részére a megrendelés írásos (e-mail) lemondás napját követő 30 munkanapon belül, amennyiben a gyártási és/vagy szállítási folyamat még nem indulta el. Ha a gyártási és/vagy szállítási folyamat már elindult, a vételi ár 100%-a a Megbízott birtokában marad.
  • Az előre utalt szállítási költség 100%-a visszautalásra kerül Megrendelő részére az írásos (e-mail) lemondás napját követő 30 munkanapon belül, ha a szállítási folyamat még nem indult el. Ha a szállítási folyamat már elindult, a szállítási költség 100%-a a Megbízott birtokában marad.

Az esküvői dekoráció szolgáltatásokra (mentaeskuvo.hu/szolgaltatasok) vonatkozó lemondási és visszautalási információkat a szerződésedben találod.

Ha bármilyen kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mentaeskuvo.hu e-mail címen!

ÁRAJÁNLAT 2024/25

Teljes körű, elegáns esküvői dekoráció, elegáns párok számára: